Underbar Tid

Det finns vissa perioder i ens liv, som verkligen har påverkat mig. För ett år sen, då var jag helt insatt i svarta kläder och allt som betecknar en "emo". Ja, jag visste redan då att 'emo' är en musikstil och inte en klädestil. Jag tvingade mig själv att gilla viss musik, svarta kläder och annat knäppt. Ja, jag låter ju inte klok, men det var jag inte heller. Jag var kär. Eller... Jag hade varit kär i en kille väldigt länge. Jag gjorde allt för att han skulle se mig, men lyckades aldrig.
För ett år sen, då hade jag det där sista, innan perioden tog slut.


Joseph, Jag och Emma - En saknad tid. <3

Idag klär jag mig fortafarande i svart. Jag klär mig i andra färger också, lite mer färggrant, men det är sällan jag inte har något svart på mig... Jag kallar mig inte själv "emo". (Förlåt om det är någon som tar illa upp, men det har blivit en beteckning, som de flesta förstår.) Jag har genom denna period lyckats hitta min egna stil. Jag kan inte riktigt sätta ord på vad det är för stil, det blir upp till var och en att avgöra.
Jag ångrar inte att jag föll som jag gjorde, att jag ändrade mig själv så mycket för en killes skull. Jag har ändå lyckats få det jag vill ha och jag är nöjd. Det ena leder till det andra, vilket för mig har resluterat till ett bra slut. Det är tack vare alla skulle jag vilja säga. Det finns inte någon, som inte har varit en del av det. Hela världen påverkas av varandra. Jag påverkas av världen och världen påverkas av mig.
Så som jag klär mig nu för tiden, jag gillar det. Kanske inte snyggast, senaste modet, men jag gillar det. :)

Läsarnas Ord
Ord från: Linues

Jadu :P

Så bra att du hittade dig själv till slut :D

Måste säga att du var väldigt söt som emo dock :3 (det är du nu också, men på ett annat sätt ~)

2009-05-16 @ 14:38:22
Ord från: Rickard

Hihi, verkligen underbart att höra att du har hittat något som du själv gillar.

Jag håller med dig väldigt mycket, jag tror också att allting påverkar allting, och jag skulle inte vilja haft det på ett annat sätt.



Ni är alla tre på bilden hur söta som helst ! ;P



Men ska jag jämföra bilderna på dig här i inlägget och bilden på dig på headern, så måste jag säga att den på headern är mycket sötare.

Haha - nu när jag tänker på det så ser det faktiskt ut som att den Jasmine i headern är någon som hittat sig själv lite mer än den Jasmine där nere i inlägget.



Jag älskar dig

Puss och kram

Din <3

2009-05-16 @ 14:51:53
Ord från: becka

TAAAAAAAAACK Jasmine, igen! jag vet inte hur många gånger jag sagt tack nu, men du är så underbar. Ganska konstig känsla det också, att tycka om en person så mycket osm man ALDRIG har träffat. haha. Tacktacktack!!!



Och de är bra att du hittat dig själv, men håller med R här, bilden på headern visar en säkrare tjej som hittat vem hon är! skönt för dig. :)



Kramar!<3

2009-05-16 @ 15:28:57
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0