Vilodag

Det är rätt underbart vad lite vila kan göra. Idag har jag bara mått bättre och bättre. Hade jag gått till skolan idag, är jag ganska säker på att jag inte varit i så gott skick. Jag hostar fortfarande, men inte alls lika extremt som imorse. Snuvig är jag, men jag kan andas genom näsan. (a) Huvudet gör inte längre ont och jag blir inte yr, när jag ställer mig upp. :)
Firandet av mig sker i sommar. Emma tyckte det var bättre att vänta, tills jag är frisk. Dessutom anser hon att jag ska vara frisk, när Rickard kommer. Man kan hoppas att jag blir bättre under natten, för min lilla sockerbit kommer imon! >.< <33 Jag har längtat väldigt mycket efter honom. :') <3

Ikväll blir det Grey's Anotomy klockan nio. Ska gå och lägga mig efter det tänkte jag. Middag får jag fixa någon gång under kvällen antar jag. Mamma orkade inte fixa något, så... Det blir att fixa själv.
Imorgon tänker jag gå upp vid nio, för att hinna bli klar tills dess att Rickard ringer på dörren. Att städa mitt dammiga rum är ett måste! Mina papper, pennor och annat hobby-material ska jag försöka gömma undan.

Jag är glad.
Kroppen är frisk.
Själen längtar.
Jag njuter.
Livet är härligt.
Jag saknar dig.

Kram

Läsarnas Ord
Ord från: becka

Va kul att han kommer!!

2009-05-20 @ 21:28:26
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0