Att ta tag i saker

Saker och ting försvinner inte ur världen, bara för att man ignorerar dem. Man måste ta tag i saker. Man kan inte bara sitta där som ett mähä och tro att det löser sig av sig självt.

Idag har jag tagit tag i saker. Jag har läst ut min bok. Det kändes inte som ett tvång. Jag ville bli klar med den och passade denna söndag på att läsa de sista kapitlen. Det blev också en liten recension av boken P.S I Love You.


Ett pussel på tusen bitar och idag la jag sista biten...

Mitt pussel har tagit plats på skrivbordet i månader. Det var de där två dagarna i mitten av september, då jag hade två dagars ledighet från skolan. Jag satt ju bara och pusslade. Haha. Ja, det var tider det... Ne, men jag fastnade nog lite i det där. Det är himla kul och otroligt avslappnande att pussla. Att ha ett pussel liggandes på skrivbordet gör att man lite då och då går dit och lägger några bitar. De där fem minuterna innan man ska iväg, tiden då man väntar på att Rickard ska ringa... Att pussla är ett lite tidsfördrivande moment. Man blir dessutom så stolt, när man väl är klar med sitt pussel.
Nu är skrivbordet tomt och öde. Det känns lite vemodigt. Men va' tusan! Snart ligger det väl ett nytt pussel där och dammar igen. Haha. Jag har inget liv...

Kram

Läsarnas Ord
Ord från: Malin

SV: haha ja, jag hade en vas med flytljus i vardagsrums bordet sen en dag var där inte lika mycket vatten som det brukar vara. Det visade sig att katten drack av vattnet, så nu står den med nytt vatten varje dag på borde och han dricker bara därifrån :P

2009-11-08 @ 21:12:02
URL: http://stopandreplay.blogg.se/
Ord från: Rickard

Dina naglar. <3

Du har så otroligt fina naglar. <33



Grattis till färdigställandet <3



Jag älskar dig

Puss

Din <3

2009-11-08 @ 21:29:02
Ord från: Sanna

pussel är kul!

2009-11-08 @ 23:06:18
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Ord från: Viktoria

sv: ja, visst är det fiiint och sött som du säger :)

2009-11-09 @ 08:13:10
URL: http://vickanss.blogg.se/
Ord från: Linnéa

jag älskar stora pussel :D

2009-11-09 @ 13:24:07
URL: http://linneafelicias.blogg.se/
Ord från: Neha

Kul=) Hur lång tid har det tagit?

2009-11-10 @ 01:32:20
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0