Krönikör för skoltidningen


Att skriva en krönika - en utmaning!

I förra veckan fick alla elever på skolan ett mejl om den kommande skoltidningen. Jag nappade! Det kan väl vara kul att skriva för skoltidningen? Jag var lite osäker, så jag svarade med massa knäppa frågor. Haha, är man osäker så. Jag fick i alla fall svar på mina frågor. Jag ska skriva en krönika om ett valfritt ämne. Det passar mig! Jag och mina åsikter om nästan allt. Otrolig fullträff! Min krönika måste vara klar på fredag nästa vecka. Tror ni att jag hinner? Jag hoppas verkligen det. Min lediga helg förvinner, för jag ska skriva en krönika. Tihi. Jag är lite glad. Jag känner mig duktig. Gick några varv fram och tillbaka i rummet och kom fram till en titel; "Vad är lycka?". Alla har ju så olika syn på den saken, så jag tänker skriva en krönika och dela med mig av min syn på saken. Tror ni att de kan passa?
Jag är så nervös! Tänk om allt blir fel. Tänk om jag inte hinner. Vad gör jag, om de inte gillar min krönika? Allt kanske blir fel! Ja... Jag har tagit på mig en utmaning. Vatten över huvudet? Kanske, men nej. Jag klarar detta. Jag kan skriva. Varför skulle jag helt plötsligt tappa min talang? Jag har fått tillräckligt mycket uppmuntran, för att veta att jag kan. Med hjälp av stöd och snälla ord från er läsare, är jag säker på att jag klarar detta galant!

Snart smäller det!
/Jasmine

Läsarnas Ord
Ord från: kristalina

Jag tycker det låter helt underbart! Tänk på det som att skriva ett blogg-inlägg. Bara undra och skriv, jag är säker på att det kommer gå bra :)

2009-11-14 @ 22:47:25
URL: http://kristalina.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0