Maybe tomorrow...

Tiden går, men jag fortsätter att hoppas. Kanske imorgon. Vi vet inte, men vi hoppas. Jag vet att min älskade försöker och jag är stolt över honom.

Kanske, kanske, kanske. Rickard kollar på jobb här nere. När det gäller sökandet av jobb, går det inte så bra. För att komma in på arbetsmarknaden, gäller det att ha kontakter. Pappa håller med om det, så då är det nog rätt. Ja, jag lyssnar mycket på min pappa. Han har mycket vettigt att säga. Man ska lyssna på de äldre. Självklart har de inte alltid rätt, men många gånger kan man få bra hjälp av dem.
Kontakter. Ja, med hjälp av kontakter och tips har Rickard lyckats hitta två jobb. Ett som han skickade in ansökan till, som de ska kolla i början av november ( det vill säga; de kan ringa när som helst...). De andra företaget har Rickard jobbat för i Stockholm. Han var då smart att fråga lite snällt, om hans kontaktperson har kontakt med företaget nere i Göteborg. Och de har han! Rickard fick numret och ringde i fredags till företaget här nere. Min söt ska ringa tillbaka på tisdag, då kontaktpersonen har pratat med lite folk. Jag hoppas, gör du?

Not today, but maybe tomorrow?

Jasmine - en förälskad flicka

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0