"Räkna ner till superjul"


Artikel i Metro.

I dagens metro såg jag en artikeln om årets julkalender. Om en vecka är det den första december och med december kommer också julkalendern. Kära julkalendern. I år firar julkalendern 50 årsjubileum. Det är inte klokt! De julkalendrarna som jag minns mest av är 'Mysteriet på Greveholm', 'Trolltider', Pelle Svanslös', 'Karusellerna sover'... Det finns ju femtio stycken! Vilka minns ni särskilt mycket?


Superhjältarna i julkalendern 2009.

I årets julkalender får vi följa med fyra superhjältar; två unga superhjältar och de nu pensionerade superhjältarna Supersnälla Silversara och Stålhenrik. De måste slåss mot den onda Gjerta, som vill ta bort alla barns skratt ur världen. Nu måste superhjältarna ingripa och rädd skratten.

Jag tror att årets julkalender är ganska okej. Det var bättre förr brukar det sägas. Stämmer det? Jo, när det gäller julkalendrarna tror jag det. Har det varit någon riktigt bra julkalender de senaste åren?

Julen kommer allt närmare...
/Jasmine


Läsarnas Ord
Ord från: maja.

ja visst är hon :)



den julkalendern kanske är bra för en gångs skull. jag tycker inte att det är så bra nuförtiden. JAg älskade greveholm. jag tror faktiskt inte att någon julkalender kan väga upp till den.

2009-11-24 @ 19:20:08
URL: http://maajis.blogg.se/
Ord från: Ida (Vittra)

Det fanns en julkalender för några år sedan som hette "Dieselråttor och Sjömansmöss". Den stod jag upp varje morgon för att se, man fick bara inte missa ett avsnitt :P Gud vad jag älskade den :)

2009-11-27 @ 13:48:03

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0