Skolan totalförstörd i brand


Bilden tagit från GP's hemsida.

På GP's hemsida står det med stora bokstäver: "Torslandaskolan totalförstörd i brand". Bara det får mig att haja till. Totalförstörd? Jag läser vidare och möts av följande:

"Räddningstjänsten tror att branden startat i en bil som stått parkerad intill skolan. Branden har sedan spridit sig till skolan.

Branden misstänks vara anlagd och polisen har inlett en förundersökning. När branden är släckt ska man påbörja en teknisk undersökning."

Anlagd? Ja, det är jag ganska säker på. Men vem gör något sådant? Vem tänder eld på en bil, som står så nära en byggnad. Och en skola av alla ställen?! Hur kommer det bli på måndag, då de 350 eleverna ska till skolan, som inte längre finns kvar? De har ju ingen skola att gå till. Det är så otroligt onödigt att anlägga en brand. Tänk på konsekvenserna! Allting blir så otroligt jobbigt. Inte bara för brandmännen som måste släcka branden. Eleverna förlorar tid och undervisning i skolan och boende i närheten ska försöka hålla sig inomhus. Dessutom måste polisen arbete och ta reda på vilka gärningsmännen är. Jag blir så trött. Kan man inte bara uppföra sig och låta andras egendom vara? Är det så svårt att hålla händerna i styr? Ja, tydligen. Jag fattar inte hur man kan göra något sånt här...

Hela artikeln finns att läsa HÄR.

/Jasmine

Läsarnas Ord
Ord från: FATMA | sångerska

Svar: Har du inte? :O Då måste du börja se det! ;D

2009-11-14 @ 13:29:11
URL: http://fatmas.blogg.se/
Ord från: Julia

hemskt! stod och tittade på det här vid halv 4 imorse.. det kändes så totalt overkligt! 3 år av minnen försvinner bara sådär..

2009-11-14 @ 16:54:29
Ord från: Julia

Åh, sådant där gör mig så ledsen... hur kan man bara?



Det blev ingen ny blogg, den blev hackad och förstörd så jag valde att inte börja om. Jag gör mina utmaningar i dagboken istället :)



Hoppas att du mår bra!

2009-11-14 @ 23:02:30
URL: http://juliapysslar.blogg.se/
Ord från: Julia

sv: haha I know, jag är hopplös..! Jag hoppas jag ska bli mer aktiv nu i alla fall, när jag är i en så inspirerande miljö.



Tack snälla för din kommentar, jag blir alltid så glad. Känns som att du är en sådan som är ärlig över saker så jag vågar verkligen ta till mig av dina kommentarer.

2009-11-16 @ 15:07:26
URL: http://juliapysslar.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0