X antal händelser

Det är konstigt hur mycket en enda dag kan bjuda på...
Efter en timma spanska åkte jag in till stan och träffade Emma. Har verkligen saknat henne. Ändå vet jag att det bara är att ringa, om det är något. Vi vet var vi har varandra.


McDonalds.

Det blev lunch på McDonalds. Jag tog en HappyMeal. Hehe, det är lagom mycket mat för mig. Den lilla lådan innehåller faktiskt en hel del; hamburgare (eller annat alternativ, pommes frites, äpple- eller morotbitar, en liten dricka och självklart den berömda leksaken. Helt otroligt! Jag fick ett lasersvärd. Temat på leksakerna är för tillfället Star Wars. En liten runda på stan blev det också...
Jag och Emma fick svara på några frågor angående vår hy. Skumt. Jag bryr mig inte speciellt mycket om min hy. Jag har inga problem med den, så jag ser inget behov av att lägga ner tid på det. Som tack för att vi svarade på frågorna, erbjöd de rådgivning om huden. Jag blev lite lätt förvånad och tappade fattningen. De bad om mitt telefonnummer och sa att de ska ringa imon, så att vi kan bestämma ett möte. Jag vill inte ens vara med på det! Jag tycker det är jobbigt, när folk bara hoppar på en sådär. Självklart får det ställa frågor, men nej tack till resten.
Jag var fortfarande i en aura av förvåning, när en man gick förbi. Han sa att jag hade en snygg kjol. Tack? "Vad var det där om?" frågade jag Emma. Till svar fick jag "Det är nog bara för att man ser din rumpa.", vilket man inte gör. Det är en helt vanlig kjol, som slutar ovanför knäna. Inte min kortaste kjol, så jag blev förvånad. Hur som helst är det alltid smickrande att få komplimanger.

Tillbaka i skolan och en eftermiddag med case. Eget arbete. Som jag tror många vet, så fungerar det inte att lämna ungdomar helt ensamma. Ingen arbetar, alla springer bara runt. En börjar sen hänger alla på. De som försöker vara ambitiösa och arbeta med uppgiften får försöka stå ut... eller skrika. Det är vad jag gör; skriker. Jag tycker det är så respektlöst att hålla på. Varför kan man inte visa sig väluppfostrad? Detta är extra viktigt, när man befinner sig på en allmän plats bland andra människor. Jag började fundera på om en av killarna lider av ett handikapp. Man kan inte vara frisk, om man beter sig som han gjorde. Eller så kanske det är så killar är? Det kanske ligger i killars natur att vara jobbiga, stökiga och allmänt irriterande. Jag som trodde att den tiden var förbi, har fått uppleva tiden på högstadiet igen.

När som helst är Rickard framme i Göteborg. Han ska hämta mig vid skolan. Sött av honom. Tack för det älskling. Ikväll ska han följa med mig till Ungdomsgruppen. Jag är lite nervös, men det är nog bra.

Hoppas att ni får en trevlig kväll!
Kram
Jasmine

Läsarnas Ord
Ord från: Jen

hehe ja.. Happy Meal är super bra. hehe

2009-11-19 @ 16:28:53
URL: http://lolamay.blogg.se/
Ord från: Jannica

SV: Tack så mkt :)<3

2009-11-19 @ 21:23:21
URL: http://cisnes.blogg.se/
Ord från: hhha

du är handikappad in idiot hhahaha

2009-11-20 @ 12:37:19
Ord från: hahha din hemliga beundrare

ditt slisk du e handikappad, skriv aldrig så om mig igen luffare pissjävel

2009-11-20 @ 12:38:48
Ord från: becka

Jag ser en nolifer bland dina bloggkommentarer. tihi.. Ha så kul med Rikark! :D

2009-11-20 @ 16:36:50
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0