C1 - Konferens

Idag var det äntligen sista dagen på mitt första case (C1) 'Under Ytan'. Jag har varit så himla trött på det caset. Visst har vi gjort varierade arbeten, men det har ändå blivit långtråkigt. Nu är det i alla fall över. Caset är slut och lovet börjar. Great!
Som sista prestation i caset, hade vi konferens idag. 'Östersjöns Dag' var namnet på denna tillställning och varje elev (eller två elever) representerade ett av de nio länderna, som gränsar till Östersjön. Jag hette Suzanna Kieszkiel och var representant för Polen. Jag trodde jag skulle få mycket skit, vilket jag inte var särskilt påläst om. Men jag klarade mig som tur var. De andra länderna var snälla mot mig, så det gick bra.

 
Mitt tal i litet format.

Jag visste inte hur jag skulle förbereda mig. Det var inte övertydliga instruktioner, men jag måste erkänna att instruktionerna denna gång var lättare att förstå, än de anvisningarna, som vi fått tidigare. Ett tal skulle vi hålla. Hur länge? Fem till tio minuter. Problematiskt. Jag som alltid pratar så fort. Hm... Men jag lyckades hålla ett litet tal. Medan alla andra länderna hade flera kort med datorskrivna texter, stod jag framme vid bordet med mina små punkter. Hehe. Snacka om olika standard. Men jag är ändå nöjd. Det var kanske inte en presentation i toppklass, men det kändes bra, då mitt tal var över. Konferensen gick som sagt också bra.
Jag är för en gångs skull nöjd med min prestation i ett arbete i caset 'Under Ytan'. Slutbetyget i Naturkunskap A får jag efter lovet.

Kram

Läsarnas Ord
Ord från: linda

sv; ja visst är den (a)



ja faktiskt om jag ska vara ärlig!

okej vad bra. okej! varför kollade du

inte på idol? det är bara bra här! :)

kram

2009-10-23 @ 21:37:53
URL: http://dinlindas.blogg.se/
Ord från: Rickard

Grattis till ett avslutat arbete!

Jag måste säga att ditt tal var väldigt fint utformat! Bra jobbat! :D



Nu är det lov! En härlig stund att slappna av och ta en paus från allt som har med skolan att göra.



Jag älskar dig!

Puss

Din

2009-10-23 @ 21:45:16

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0