Behaglig tågresa

Tanken på att man ska sitta stilla på ett tåg i fem timmar är för det mesta inte så lockande. Vad ska man göra? Finns det något intressant att sysslesätta sig med?
Igår tog jag tåget direkt efter skolan. Jag hann alltså inte hem, så väskan var med till skolan. Det gick bra att sälla in väskan i lärarnas arbetsrum, vilket var väldigt snällt. Tack för det. Den vägde inte speciellt mycket, men det var ändå bökigt att bära runt på den inne i centrala stan. Visst, man kan inte släppa fram alla som passerar än, men man kan väl visa lite respekt. Jag med min större väska, borde väl få lite mer plats? Nej, det var tydligen ingen som visade respekt för det. Alla gick bara rakt in i mig, så jag fick försöka flytta på mig så gott jag kunde. Visst, visst. Jag ska inte klaga på att det är mycket folk, men... Mitt uttalande är bara en tanke.

Efter en heldag i skolan, satte jag mig till rätta på tåget upp till huvudstaden. Den obokade vagnen var full och det var svårt att sitta en sittplats. Jag hade turen att få ett bekvämt säte brevid en ung kvinna. Hon gick av i Skövde, som så många andra på tåget. Jag tror halva vagnen gick av, för det fanns en hel del lediga platser, när tåget lämnade stationen i Skövde. Tydligen var det inte många, som skulle till Stockholm denna fredagskväll. Jag lyxade till det genom att bre ut mig på två sätten. Jag la upp fötterna på det ena, satt på de andra och lutade ryggen mot fönstret. Lyx! Det var en perfekt ställning för plugg. Till på onsdag ska vi ha börjat på vårt manus, som vi ska framföra, när vi ska spela in vårt eget 'Sommarprat'. Jag skrev hela fyra sidor! Haha, det var kul att skriva och inspirationen flödade. Härligt! Jag är mycket stolt att jag lyckades arbeta så väl. Men det är kanske inte så konstigt... efterosm jag sov de första två timmarna av resan. Hehe, är man trött så är man.

Idag ska jag på bröllop!
Eventuella bilder och min berättelse om denna stora dag, kommer antagligen imon eller tidigt i nästa vecka.

Kram

Läsarnas Ord
Ord från: CLARA

SVAR: Häärligt:D<3



Haft en bra dag?:)

(.. & FÖRLÅT FÖR SUPERDUPERSENT SVAR)

KRAM!

2009-09-20 @ 20:21:59
URL: http://brunetttens.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0