Bokmässan 2009

Du behöver inte vara intresserad av böcker, för att besöka Bokmässan. Det finns så mycket mer än böcker och litteratur. Jag skulle vilja säga att det finns något för alla - allt från barnens leksaker till trädgårdsskötsel, matlagning, sex och Svenska Kyrkan. Ja, det är en himla blandning, vilket gör hela upplevelsen så härlig.

Jag har varit på Bok och Bibliotek en gång innan och det var förra året. Då fick jag mest uppleva mässan i allmänhet. Jag gick runt, pratade med personerna i de olika montrarna och upplevde atmosfären. Intrycket jag då fick var ganska neutralt. Jag kunde inte riktigt säga om jag tyckte om det eller inte. Detta året gav jag mässan en ny chans.
Jag och mamma tog bussen klockan kvart i nio, så att vi var framme på mässan vid halv tio. Då var det billigare att gå in, så vi kunde lika gärna vara där tidigt. Jag tycker det var ett väldigt bra beslut. Man behöver liksom en stund på sig att komma in, hänga av sig kläderna, se sig omkring, kolla programmen och bekanta sig med evenemanget. Vi gick på vårt första seminarium klockan halv elva. Jag satt och lyssnade på Li Sam, som pratade om HBT-frågor. Det var väldigt intressant. Hon förklarade väldigt bra och jag lyckades förstå vad hon pratade om. Det blev inte mycket tid emellan seminarierna. Jag och mamma sprang fram och tillbaka mellan olika salar. Här skulle hinns med allt! Men nej, man hinner inte med allt. Man får gå och lyssna på det, som man tycker verkar mest intressant.  Under dagen lyckades jag gå på fem seminarium med bland annat Michael Nyqvist och Mia Skäringer. Båda föreläsarna hade många åskådare och fick många applåder. Väldigt roligt för dem. :)

Som jag nämnde tidigare i inlägget var det en väldigt blandad kompott på mässan. Jag köpte ingen skönlitteratur, men det blev dock små inköp.
Jag köpte (mamma var snäll och betalade) denna anteckningsboken. Det blev också lite klistermärken. Jag behöver egentligen inte detta, men det var billigt och jag blev väldigt förtjust i mina inköp - speciellt i anteckningsboken. Där ska jag skriva ner små dikter, tankar och kanske ett och annat ord på livets väg. Kanske kan det bli en liten poesisamling, som jag i framtiden kan publicera och debutera med på Bokmässan.

 
Min anteckningsbok - omslaget berör mig verkligen...
Klassiska klistermärken.




Visst är de söta tillsammans?

Det var en mycket trevlig dag tillsammans med mamma. Jag tackar henne för att hon betalade allt. Tack så mycket. Jag var inte så trött när jag kom hem, trots att klockan då hade passerat sju. Det har alltså varit en heldag för mig.
Nästa år ska jag gå på Bokmässan så fort den öppnar för allmänheten. Detta året fick inte "vanligt folk" komma in på torsdagen, fredagen vet jag inte men lördag och söndag var öppet för alla. Nästa år ska jag verkligen vara där och se mig omkring.

Puss?
/Jasmine


Läsarnas Ord
Ord från: Rickard

Nästa år... kanske jag kan följa med? :D



Puss

/Din

2009-09-27 @ 22:25:15
Ord från: Anonym

Det är underbart att gå på Bokmässan, I like it.

Jag var också där idag :)



/Susanna

2009-09-27 @ 23:58:14
Ord från: becka

Jag ville med till bokmässan, men hann dock inte.. Får gå nästa år!!



Puss

2009-09-28 @ 20:16:11
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0