Det finns snälla människor

Jag kan inte skriva för många gånger, hur glad jag blir av alla kommentarer jag får. De senaste dagarna har jag fått kommentarer av folk, som jag inte ens vet vilka de är. Alla är lika snälla och jag tar åt mig av det de skriver. Tack. <33
Haha, en tjej kommentarede att hon tycker att jag har fint hår. Det har jag aldrig fått höra av någon annan (om man bortser från släkten och Rickard). Hihi! Väldigt snällt sagt av henne. Sånt gör mig glad. Som jag sagt tidigare; det behövs inte mycket, för att göra en annan människa glad. Jag tror inte det var ett så stort besvär för dem, att skriva några snälla rader till mig. Eller, vad tror du? Det besväret de gjorde sig, det gjorde mig väldigt glad.

Sen en annan liten sak... >.< Jag tror att jag har fått fler läsare! :D Ja, antalet läsare är bättre (några fler noteringar i statistiken) än vanligt. Det gör mig så himla glad. Inte bara det att beviset på att någon faktiskt läser min blogg finns... Det är ju folk som kommentarer och verkligen är intresserade.

Jag vet inte hur detta inlägget blir, för jag är så himla glad.
Tack snälla för era fina ord. <3
Fortsätt gärna kommentera. (a)

Många kramar
/Jasmine - RosaNatt

Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0