Vittra - Rosa Dagen 09

Min skola är mycket för att hjälpa andra och det gillar jag skarpt. Att tillsammans med andra kunna göra stor skillnad, är för mig helt underbart! Om man är många som hjälps åt, krävs det inte mycket av varje person, för att resultatet ska bli stort.
Idag hade vi Rosa Dagen i skolan. Detta för att samla in pengar och stödja forskningen om bröstcancer. Det var bara ett fåtal elever, som inte bar något rosa alls. Alla andra hade minst ett plagg, minst en accessoar som var i nyans av rosa. Jag hade, som jag visade tidigare idag, ett par rosa leggings på mig:


Jag var inte så extremt klädd, om man jämför med de killarna, som gick klädda i rosa från topp till tå. Haha, det var lite roligt att se, hur olika seriöst folk tog det. Jag var nog ganska neutral i denna frågan. Jag var inte extrem och heller inte lat.


Den rosa aulan.

På morgonsamlingen samlades hela skolan i aulan. Allt där inne var rosa; lampor, ballonger, girlanger - allt! Det var väldigt fullsatt i aulan och jag såg mig vilset omkring. Jag såg en tjej i tvåan (Sofia) vinka till mig. Bredvid henne fanns en ledig plats (en av många få), så jag gick och satte mig bredvid henne. Glad att hon såg mig, så att jag slapp sitta själv.
Under halvtimmen som passerade fick vi se en film, höra på när ambassadörerna på skolan berättade om bröstcancer och se på prisutdelning för Bäst klädda. Vi fick också se en kille i tvåan dansa riktigt bra! Det var kul, alla applåderade och hade kul. Efter samlingen återgick vi till våra lektionen.
Under dagen har elever sålt kakor och tårtor i caféet. Jag tänkte köpa något bakverk, lägga en slant till forskningen, men så blev det inte - tyvärr. Nästa år får det bli istället.

Folket - lägg en slant, köpa Rosa Bandet och hjälp till att rädda ler kvinnor från ett hemskt öde. Hjälp till att leda forskningen framåt!

/Jasmine


Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0