Det är inte lätt i början

Rickard har flyttat hit från en helt annan stad, femtio mil bort för att vara mer exakt. Han har bott hos min mamma i fyra månader - tills nu. Min älskade bor i sin egen lägenhet nu för tiden. I natt sov han för första gången i det som kommer bli hans hem. Hur länge han kommer bo i lägenheten har jag ingen aning om. Man kan alltid hoppas att det i alla fall blir ett år... Sen kanske han flyttar, men då tillsammans med en tjej?
Det är mycket nytt i början. Ingenting sköter sig själv. Rickard har fått ringa många samtal, framför allt till fastighetsskötaren och till den förra hyresgästen. Min älskling är så duktig som kämpar på. Än är det inte slut. Han har fortfarande inget badrumsskåp (detta skulle ha fixats i veckan) och inte heller några lampknappar... Dessutom läcker det från toaletten. Jag blir så trött. Det är beundransvärt att Rickard orkar ta tag i allting. Men svett och tårar gör han sitt bästa och jag älskar honom för det. Han försöker och det är av stort värde i mina ögon.
Som grädde på moset hade han fått hem fel grafikkkort. Det var inte hans fel, det var affärens fel. Nu har han i alla fall löst det, genom att åka dit och prata med dem i butiken. Nästa anhalt är IKEA. Här ska det tydligen handlas lite smått och gott. En säng och ett databord ska bli köpt inom kort, men inte idag.
Det är inte lätt i början, men min älskade kämpar på. Jag är stolt över min Rickard.


Läsarnas Ord
Ord från: jea

Så tråkigt att det inte flyter på som det skall. Oflyt brukar ju dock ha en tendens att klumpa ihop sig. Blir nog bättre sen.

2010-04-10 @ 13:09:23
URL: http://nonfiction.webblogg.se/
Ord från: Tessie

Ja det är inte bara flytta, och fixa och få ordning!! Det kommer nog bli bra när alla pusselbitarna faller på plats! :)



Svar:

Min andra kommer jag nog inte skriva mera på, den kan även tänkas tas bort om man säger så. Saken är att det kommer ske mycket framöver, och då kommer jag kunna skriva om de i min blogg i stället. Men tack för förslaget.



Super att drinken blev god! :)

-kramar-

2010-04-10 @ 13:56:12
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Frida Foto

Sv: Headern* stavning? och bakrunden var nice ;D

2010-04-10 @ 14:05:41
URL: http://fridasfotoblogg.blogg.se/
Ord från: e l i n [estr.blogg.se]

riktigt fint skrivet! i sånadär lägen får man fortsätta kämpa, och inte ge upp!

2010-04-10 @ 14:52:50
URL: http://estr.blogg.se/
Ord från: Tessie

Svar:

Jo jag kommer skriva om min far och min relation, var bara de att jag hade inte tid eller ork just när jag skrev det inlägget bara.



Joo, jag tror helt klart att allt kommer lösa sig. Inom tid som sagt! <3



-kramar-

2010-04-10 @ 15:04:39
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Linnea ♥

Hejsan allt bra :) ♥?

2010-04-10 @ 15:55:09
URL: http://lliilliiee.blogg.se/
Ord från: Tessie

Svar:

Att vara stark är ett måste. Att ge upp och sluta kämpa är ingen sport. Att ta sig vidare är det enda man kan göra. Det må vara tungt och det kan ta sin lilla tid, men en dag kommer man stå där och stråla som aldrig för och blända alla dom "stackare" som en gång gjort en illa och fel.



Tack för att du är du, och för att du finns där. <3

-kramar om-

2010-04-11 @ 02:02:27
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0