Film - Alice In Wonderland

http://www.iwatchstuff.com/2009/03/13/alice-wonderland-d23.jpg

http://www.disneydreaming.com/wp-content/uploads/2010/01/Tim-Burton-Alice-In-Wonderland.jpg

Tim Burtons version av Alice i Underlandet var inte som jag hade tänkt mig. Att se den i 3D var en besvikelse. Jag vet inte om det kan vara så att just 3D inte passar mig, men jag var inte nöjd. Ibland var det jättebra att se den i 3D, men största delen av filmen var suddig. Inte alls som de andra filmerna, som jag har sett i 3D.
Historien i sig var helt okej. Spännande, men jag tycker inte att det höll hela vägen. I mitten av filmen frågade jag mig själv vad filmen egentligen går ut på.

http://magicneverends.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/Alice-in-Wonderland-Anne-Hathaway-as-the-White-Queen.jpg
The white queen.

Härliga karaktärer som alla var speciella på sitt lilla vis. Jag måste bara säga att Anne Hathaway, som spelar den vita drottningen gör ett fantastiskt jobb (eller kanske är hon helt förfärligt dålig?). Hon spelar den vita drottningen som är väldigt fina i kanten. Anne gör det riktigt bra. Samtidigt kan man fundera över om det verkligen är bra, eller om man borde bedöma hennes skådespeleri som motsatsen.
En annan fråga man kan ställa sig är om den vita drottningen verkligen är vacker. Jag gillar personligen inte henner mörka öonbryn. Vad tycker ni om hennes utseende?

En bra film måste jag säga. Ser den gärna en gång till, men då hemma i tevesoffan. Att gå på bio är inget jag direkt uppskattar, men det kan vara trevligt.
För er som har sett de tidigare versionerna; bli inte besviken. Tim Burton har skapat sig en egen version. Nu är Alice tillbaka i Underlandet...



Läsarnas Ord
Ord från: Sara

Det är ju tur att man har olika meningar om saker och ting :) Jag älskar den filmen!

2010-04-05 @ 23:58:40
URL: http://sarajohansson.nu
Ord från: Karin

Vill inte verka petig men hon heter Anne Hathaway, inte Anna. Jag tycker att hon är en jätteduktig skådespelerska och hela "blasé" attityden som hon har när hon spelar den vita drottningen tror jag är precis vad Tim Burton var ute efter. Jag tycker själv att den filmen var jättebra speciellt tack vare Johnny Depp som är helt enorm som "The Mad Hatter". Har aldrig varit med om något liknande som den rollprestationen och jag har sett många filmer :P :)

2010-04-06 @ 16:13:28
Ord från: Erika

Jag har inte sett den filmen men jag ska göra det någon gång framöver =)

2010-04-06 @ 18:59:14
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Anonym

Så roligt att du gillade mina påskharar. Nu har jag en tävling hos mig, Du kan vinna ett snyggt armband! Välkommen att kika!



Ord från: Jasmine - ägare till RosaNatt

Svar till Karin:

Tack så mycket för din kommentar. Jag har ändrat det lilla misstaget jag gjorde. Tack för att du sa till mig.

Jag är också nöjd med hur rolllistan ser ut. Många bra skådespelare. Jag blev också förtjust i Jonny Depp. :)

Visst är Alice in Wonderland en bra film. Det var dock som många andra har sagt; en besvikelse, om man hade förväntat sig för mycket.



Kramar

2010-04-08 @ 09:23:17
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Ord från: simone

helt otroligt vacker film det! :)

2010-04-08 @ 16:21:06
URL: http://fattybom.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0