Hur tror du att jag klär mig?

Julia gav mig inspirationen till att visa vad jag klär mig i. Jag visar så få bilder i min blogg, att de flesta av er nog inte vet hur jag klär mig. Är det egentligen så viktigt att veta, frågar jag mig då. Jag vill inte bli dömd, bara för att jag inte klär mig som alla andra. Jag är inte intresserad av mode och de senaste kläderna på marknaden. Att vara som alla andra är inte en stil jag kör på. Så, hur tror du att jag klär mig? Kom igen, ge mig lite roliga tankat och funderingar kring min klädstil. (Bilden jag har i bloggen är inget att gå efter. Det är så jag ser ut, när jag är hemma och slappar.)
Nästa vecka tänkte jag visa er lite av min stil. Ni har tills dess på er att gissa. Go!


Läsarnas Ord
Ord från: Linnea :>

ja, roligt med fler såna bilder ^^



sv: verkligen :D

2010-04-12 @ 16:38:33
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Ord från: Sooz Photography

sv: Jag gillar Emil b.la för att hela miljön är så mysig och påminner om vårt sommarställe, och karaktärerna är oförglömliga. För mig är det bara mys och nostalgi rakt igenom. När jag var liten önskade jag mig en sån där mössa som Emil har, men hittade aldrig någon ^



Och tack! Är väldigt nöjd med bilderna så det är kul när andra uppskattar dom.

2010-04-12 @ 17:46:11
URL: http://chiliad.blogg.se/
Ord från: Erika

Min gissning: Jag tror att du klär dig ganska casual (typ jeans och tshirt/collegetröja, Cargobyxor osv)med en sportig touch. =)



Fin ny header!



2010-04-12 @ 18:20:06
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: frida

Men åh. Tusen tack, snälla du. Jag tycker så hemskt mycket om när någon kallar mig för konstnär. Det känns nämligen alldeles för pretto att kalla sig själv det :P



&att klä sig modernt är ju typ inte ens mode längre. Nu ska man ju ha en alldeles egen stil som accentuerar den man är. Så, jag tror att du har en sådan. En alldeles egen stil :)

2010-04-12 @ 18:44:17
URL: http://hellomiami.blogg.se/
Ord från: Julia

Nu har ju du berättat lite om hur du klär dig, men det är jättesvårt att gissa.. Men visst vet du, min vän, att jag aldrig dömer efter utsidan? Aldrig :)



sv: ja, det var hur kul som helst!!

2010-04-12 @ 22:30:33
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0