I tid och otid

Det finns många inlägg på hög, men jag har tyvärr ingen inspiration att skriva ner dem. Kanske blir det i helgen. Då är ju ute på ön. Det är där jag får min inspiration.



Jag har spelat Sims de senaste timmarna. Jag har längtat efter det, men känner mig nu färdig. Jag är klar, done, nöjd. Ibland blir det så. Det tar stopp och jag känner inte för att spela mer. Det händer lite då och då. Inte bara när det gäller spel.
Känslan av att allt är tomt kommer över mig i tid och otid. Det är då jag bara sitter, utan att göra något. Jag känner mig tom och saknar inspiration. Min matlust har inte kommit tillbaka, jag som i vanliga fall alltid är på jakt efter att stoppa något i munnen. Godispåsen som ligger här bredvid mig har jag knappt rört. Kanske är jag inte riktigt återställd efter min dag av sjukdom?
Rickard kanske måste jobba över idag. Det betyder att han kommer att missa bowlingen, vilket känns väldigt synd. Jag hade velat ha honom med. Just nu känns det som att jag behöver honom. Vi har ju varit tillsammans och så tätt inpå varandra de senaste dagarna. Att jag nu får sitta här själv känns inte bra. Min älskling är på jobbet. Jag sitter här. Usch, va jag gnyr. Förlåt. Det blir så, när jag befinner mig mellan tid och otid.


Läsarnas Ord
Ord från: Jullan

stackare.. men det brukar ta ett tag innan kroppen är ikapp. Först blir man frisk i huvudet och symptommässigt, men kroppen är segare.



ta det bara lugn så kommer det nog tillbaka. När jag var sjuk var det första jag åt efter magsjukan en felixköttfärspaj, och jag kan ärligt talat säga att jag aldrig smakat något godare. Men då väntade jag tills jag verkligen VILLE ha den :)



Och stressa inte med inläggen heller, vi vill alla att du ska må bra <3

2010-04-08 @ 16:24:51
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Ord från: Lorissa

sv: jag kan skicka dig en ring också om du vill, du är ju min vän!! :D vill du ha en likadan eller andra färger?

2010-04-08 @ 16:35:44
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Ord från: Erika

Så trist att du har haft magsjuka. Det är så hemskt att ha det!

Fy tusan.



Skönt att du känner dig bättre. Matlusten kommer tillbaka så småningom =)

2010-04-08 @ 19:20:57
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Tessie

Jag känner igen mig. Mitt boggande är inte alls som jag önskat eller hoppas på just nu. Det blir korta inlägg, inte alls roliga att läsa. Kommer inte på nått bra att skriva heller.. Men, det kommer när det kommer.. Känns inte kul att det inte står så mycket intressant där bara.. Du ska se att inspirationen kommer till dig med.



Svar:

Du är så himla din Jasmine.

Tack för dina värmande ord och din omtanke. Kan bara säga detsamma till dig. Finns det nå du inte vill skriva om men känner du vill få ut så finns jag. Ett mail i från. Samma sak gäller där, även om jag inte förstår vad du skriver om så finns jag där och bollar gärna med dig.



Att ge upp och skuta kämpa är inget som ens kommer på tal. Jag har kämpat hela vägen hit och tänker inte lägga mig ner nu, aldrig!!



Tycker om dig med ska du veta <3

-Kramar-

2010-04-08 @ 20:24:39
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Modekatt

Ja bryr man sig inte om håret då växer det bara :)



Hoppas du har haft kul på bowlingen!

2010-04-08 @ 21:19:45
URL: http://modekatt.blogg.se/
Ord från: ☆ Josefin Bellini ☆

hey! du har inte lust att kika in på min blogg o ge mig lite tips inför en utställning jag ska ha i maj? :3



vore superschysst.

puss!

2010-04-08 @ 21:37:07
URL: http://minibellini.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0