Lila naglar

Jag är en av många få tjejer (nu pratar jag åldern tolv år och uppåt) som inte sminkar sig. I mitt fall har det aldrig blivit av. Jag känner inget behov av att sminka mig, jag tycker jag är fin ändå. Visst har jag tänkt tanken ett flertal gånger, men jag har aldrig riktigt fäst mig vid funderingen. Det finns mycket mer positivt med att inte sminka sig, än att kladda på massa skit i ansiktet. Så lyder i alla fall min åsikt.



Att måla naglarna är dock väldigt viktigt för mig. Jag bet på naglarna tills jag var tretton år. Helt sjukt! Anledningen till att jag slutade är enkel; jag fick tandställning. Den första veckan gjorde det ont i tänderna, då jag bet på naglarna. Med tiden vande jag mig vid att inte ha fingrarna i munnen. En vanesak blev till det bättre. Jag är väldigt glad, att jag lyckades bli av med min dåliga vana. Nu för tiden har jag väldigt fina naglar. Det är min personliga åsikt, som också har blivit bekräftad av folk i min omgivning.
Ikväll tog jag bort det slitna nagellacket och målade på ett lager av lila metall - en av mina favoritfärger. Då är man fin inför morgondagen. Nu väntar sängen. Jag hoppas att jag kan sova bättre i natt, eftersom förra natten inte gav något annat än dåliga sömn. God natt på er!


Läsarnas Ord
Ord från: Tessie

super fint!! Du får sova så gott, hoppas att sömnen kommer i natt.

2010-04-13 @ 22:55:01
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Linnea :>

så fräscht med fina naglar! :)

2010-04-14 @ 08:28:24
URL: http://neafoshoo.blogg.se/
Ord från: beckiies

jag är i full färd att försöka sluta bita. de går bättre än jag trodde de skulle göra!:d

2010-04-14 @ 10:10:32
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/
Ord från: lisa-anna

fin blogg!

2010-04-14 @ 20:21:46
Ord från: Ronja

jag sminkar mig väldigt sällan, palla det. ;)

2010-04-14 @ 22:14:33
URL: http://aldrigstarknog.blogg.se/
Ord från: Lorissa

tjusigt! Jag sminkar mig sedan åk..9 kanske. Men det är allt mer sällan. Jag sover hellre lite längre nuförtiden :) Har alltid haft komplex över mina ytliga blodkärl som gör att jag ser rödflammig ut och blå under ögonen. Plus en prick på näsan. Det var därför jag började sminka mig med concealer. Jag testade mascara en gång och fick komplimanger. Så då blev det liksom mer och mer till tvåan på gymnasiet då det började avta..



sv: Jag har bott i Umeå i hela mitt liv, plus en stuga i Hemavan och en stuga i Sörmjöle - två små byhålor som jag älskar mer än ord kan beskriva.



Nej exakt, det blev lite så när jag slog ihop bloggarna. Mycket vardag och funderingarna hamnar i dagboken ofta. Men jag ska komma igång med det också :)



KRAM/ Julia

2010-04-15 @ 23:59:44
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0