Man ska inte döma efter rykten

Rickards lägenhet ligger i ett ofint område. Så lyder i alla fall ryktena. Det är i dessa områden som folk skjuter och beter sig illa. Jag kan ännu inte säga om det är sant eller inte, men jag vill ändå medge att jag fick ett gott första intryck. Imorse vaknade jag själv i lägenheten, eftersom min älskade åker hemifrån tidigt. Jag gick upp och njöt av en lugn morgon. Bilvägen gjorde att det inte var alldeles tyst i lägenheten. Det var så där lagom tyst. Jag var inte rädd, snarare tvärtom. Det kändes som att jag inte var ensam - vilket jag inte heller var i huset. Då och då hörde jag någon spola på toaletten och dörrar som stängdes och nyckeln som vreds om i låsen. Det var lite mysigt faktiskt. En god frukost fick jag också i mig; vaniljyoghurt med Start-flingor. Jag älskar det!
Jag låste dörren och gick sakta till spårvagnen. Måsarna sa god morgon och jag kände mig inte alls så där rädd och uttittad som jag först hade trott. När jag gick genom husen, då jag passerade den lilla lekplatsen ute på gården, då kändes det bra. Jag kände mig glad, jag kände mig som vem som helst. Kravlös vill jag beskriva det.
Jag trivs hemma hos Rickard. Och min älskling, han uppskattar att ha mig där. Det är i alla fall vad hans äger och jag litar på honom.

Det jag menar med det här inlägget är att man inte ska döma ett område, en person eller något annat efter de rykten man har hört. Man ska bilda sig en egen uppfattning. Alla uppfattar ju intryck på olika sätt, därför kan man endast få en korrekt syn på saken, om man själv upplever den. Så, döm inte. Ta reda på svaret själv.
Jag är inte perfekt, men jag försöker bli en bättre människa.


Läsarnas Ord
Ord från: Anne & Jenni

a klänningen e underbar, den finns ju i vitt me om vi itne skrev det innan :)

2010-04-19 @ 11:41:57
URL: http://twiceas.blogg.se/
Ord från: martina

SV: Hej Jasmine!

Ja choklad löser verkligen det mesta, bättre medicin finns det nog inte =P

Jag har den hemma, men har inte smakat - vet inte varför. Jag tror att den är såå god men är rädd att bli besviken så ska prova den när jag inte så sugen på choklad ^^ hehe!



Hmm, jadu. Jag känner att jag har valt rätt utbildning, men jag är inte nöjd med utbildningen. Det är en bra utbildning i sig men Många läser till socionom som själva har mått dåligt ex haft föräldrar som misshandlat, missbrukat, är psykiskt sjuka etc.. detta gör att det är mkt självterapi vilket det inte ska vara. Ska man börja på socionomlinjen ska man må bra och ha lagt dåliga saker bakom sig :)

Jag läser i Växjö - är nöjd med det mesta.. vissa kurser är lite onödiga och många föreläsninagr håller itne måttet men jag har verkligen utvecklats som person och jag tror att när jag är klar kommer jag ha en bra grund att jobba vidare med ute i arbteslivet =D



Våga sök, våda prova - passar det inte dig så hoppa av. Vill man så ska man satsa men märker man att det är fel så är det bara att hoppa av :) Det är inget nederlag att göra det - man måste prova sig fram i livet =D



Lycka till med dina val :)

kramar



2010-04-19 @ 13:00:15
URL: http://magotsuku.blogg.se/
Ord från: Nikita

Sv: Haha, ja. I alla fall så tror hon så. :p



Vilken stad bor ni i? Kram

2010-04-19 @ 13:01:17
URL: http://nikitaistheshit.blogg.se/
Ord från: Jullan

rykten borde inte ens få finnas. Om bara alla skapade sig en egen uppfattning, så som du gör nu, så vore världen mycket ärligare. Det känns som att mer och mer saker blir falska eller fejkade - platser, beteenden, utseenden.. det är synd.



2010-04-19 @ 13:17:39
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Ord från: Tessie

Du har så rätt gumman!! Man ska verkligen inte gå på rykten det första man gör när det gäller platser eller person, utan absolut skaffa sig en egen uppfattning. Helt rätt!! Vad roligt du trivs i området, och lägenheten :)



Svar:

Tack så mycket! :)

Jag kan inte förstå det gått 1 år, men det har de. Ja nu har det ju gått 1 år och några dagar, hihi!!

Helgen har vart toppen, blev några bilder som jag tänkte pyssla lite med nu. Lägga in och så, sen ska jag skriva ett inlägg.



-kramar- <3

2010-04-19 @ 13:42:26
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: ronja

sv: jaha okej, nice(:



jo det är ganska bra med mig^^

njutit av det fina vädret idag då? (:

2010-04-19 @ 14:51:49
URL: http://aldrigstarknog.blogg.se/
Ord från: Tessan

Svar: Ja det är jätte gott! Det gick bra på utveklingssamtalet. Tack så myclet. ja många säger att den är somrig. Jag tycker din blogg är fin eftersom det var söta och roliga bilder på din header ;)

2010-04-19 @ 15:09:54
URL: http://tessanaslin.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0