Sovmorgon

Jag har haft en underbar morgon! Vaknade vid tio, efter att ha drömt helt fantastiskt. Jag drömmer om tiden som var förr - en tid jag saknar. Det får mig att må bra. Än har jag inte glömt av hur det var på högstadiet. Haha, jag beter mig som om jag håller på att bli gammal och skruplig, som om jag kommer få minnesluckor på grund av min ålder. Skäms på mig. Jag ska inte hålla på och klaga så. Men jag kan inte hjälpa att jag saknar en tid då jag var lycklig.

Att få sova hur länge jag vill och sen dessutom ha tid, lugn och ro att bearbeta det som hjärnan har sorterat under natten, det känns underbart. Mitt i detta stressade liv, då man hela tiden måste vara på sin vakt, är det skönt att få sovmorgon lite då och då. Ibland är helgerna inte tillräckliga, för att man ska hamna på banan igen. Ja, till sovmorgon!
I vanliga fall blir jag stressad av att ligga kvar i sängen för länge, just för att jag hela tiden ligger och tänker på att hela dagen försvinner snabbt som ögat. Men idag, när jag inte har något inplanerat och vet att jag har fritt fram att göra som jag vill, då spelar det ingen roll. Då kan jag ligga kvar i sängen länge, utan att få skuldkänslor.

Vad händer hos er denna tisdag?


Läsarnas Ord
Ord från: JULIA

men är du inte lycklig över Rickard..?



sv: ja jag vill gifta mig med Erik, jag är helt säker på honom. Jag vill ha barn med honom och gifta mig med honom. Kanske inte typ imorgon, men gärna inom de närmaste fem åren :)

2010-04-27 @ 12:11:07
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Ord från: JULIA

Du kanske kan maila din adress till mig? Så ska jag skicka ringen i veckan :)

2010-04-27 @ 12:26:43
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0