Det är inte bara jag som är ensam

Bara idag har jag skrivit tre inlägg om ensamhet. Just ensamhet har varit det aktuella ämnet på min blogg den senaste tiden. Det är så det känns just nu, ensamt. Och när man väl är inne i den känslan, tar man åt sig av alla situationer då man blir nekad uppmärksamhet. Men jag försöker vifta bort det och intala mig själv att det bara är känslorna som spökar.

Alla inlägg om ensamhet har fått mig att fundera...
- Jag tänker på om det verkligen är så bra att skriva om det i bloggen. Men RosaNatt är ju faktiskt min blogg och jag skriver vad jag vill i den. För det mesta har jag en tanke bakom mina inlägg och det har jag också bakom inläggen som berör ensamhet.
- Till mina inlägg om ensamhet får jag inte bara stöttande ord. Jag får också kommentarer från andra individer som känner samma sak. De känner sig också ensamma. Och det värmer. Det handlar inte om att jag är glad för att de är ensamma, inte alls. Det som får mitt hjärta att bli varmt, är känslan av att inte vara ensam. För hur ensamma vi än är, finns det alltid någon som känner samma känsla. Och vi - vi ensamma - vi bildar en gemenskap. Och med gemenskap är man inte ensam.

Det är inte bara jag som är ensam. Du är inte ensam om att känna dig övergiven. Det finns många där ute som lider av det jag vill kalla för en sjukdom. För som jag skrivit tidigare; ensamhet är en sjukdom. En belastning som man inte klarar på egen hand. Det svåra är bara att klara sig ur ensamheten tillsammans med någon, när man är just det; ensam.

Med det här inlägget vill jag tacka alla för era kommentarer. Stöttande ord hjälper på vägen mot gemenskap. Era ord ger mig styrka. Er omtänksamhet kramar min sorgsna själ. Till er som skriver om ensamhet, tack. Ni ger er sanning till mig och bevisar att ensam inte alltid är ensam. Inte i stora vida världen. Ensam tillhör en gemenskap. En gemenskap som vet vad det innebär att vara ensam.
Tack - för alla kommentarerna. Kärlek till er.


Läsarnas Ord
Ord från: Christin

Fiin blogg :)

2010-08-19 @ 20:53:15
URL: http://christinmadeline.blogg.se/
Ord från: Mia

Är det självvald ensamhet eller är det utanförskap du känner? I vilket fall så förstår jag att det är tufft. Jag har ju isolerat mig ordentligt i perioder pga av min sjukdom så jag vet hur det känns. Vad gäller DIn konst så är du grym på att tillverka kort, du har ju verkligen hittat din nisch som du sannerligen behärskar! De är så FINA! Du kanske är som jag, flyr in i konstens värld. I vilket fall, tänker på dig!! Styrkekram// Mia - MySketches

2010-08-19 @ 21:01:22
URL: http://mysketches.blogg.se/
Ord från: Anniepie

Åhh du har så bra blogg! :) Men jag är lite trög så måste fråga om du trivs med att vara ensam eller om du tycker att det bara har blivit så med tiden? Alltså inget fel med det så tolka inget fel...Jag är oxå ganska ensam igentligen fast trivs med att vara en självständig tjej, eller jag ska inte ljuga, har en tvillingsyster som jag umgås med ofta men annars inte så mycket med folk utanför familjen,umgås med mina vänner ibland när jag inte jobbar eller har fullt upp med annat! ;)hehe ha en bra kväll nu tjejen! :) Kram!

2010-08-19 @ 21:15:57
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Ord från: R

Du är riktigt bra på att skriva och du når verkligen ut, jag har funderat länge på att skriva om ensamhet och mycket sådant, har bara inte blivit av än, men jag sak. Tack för att du stöttar mitt val att vara anonym, jag antar att jag är lite "gammalmodig" av mig, men tycker fortf. att det kan vara svårt att dela med mig av bilder och mycket av mitt privatliv hur som helst.



Ja, det är underbart att skriva förhand, när jag var liten brukade jag mixa med lika olika handstilar och sådant, det tyckte jag var jätteroligt. För ett par år sedan så varvade jag blogg med dagbok, men tyvärr gled det mest ut i sanden, bloggen var ju lite mer lättåtkomlig i och med att jag var inloggad varje dag.

Men hoppas att det går bättre för dig :).



Jag kommer absolut att fortsätta att följa dig, jag har dig bookmarkad :)!

Du är aldrig helt ensam.

Kram

2010-08-19 @ 21:18:00
URL: http://thenightslight.blogg.se/
Ord från: F R I D A-what it's like to be me

jag tycker det är vi, som ska tacka dig för att du skriver så bra, och som precis som du säger, får oss att förstå att vi inte är ensama. Så.. Tack!

2010-08-20 @ 12:09:21
URL: http://fridamarklind.blogg.se/
Ord från: Amanda

Vi är alla ensamma tillsammans.



Kram

2010-08-21 @ 23:33:16
URL: http://gotonight.wordpress.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0