Det ligger så mycket bakom

Jag skriver om ensamhet och får respons på det. Mina tankar och känslor får folk att känna igen sig. Mina ord påverkar. Det jag skriver tar folk till sig. Och jag är jätteglad för allt det, verkligen.

Trots alla fina ord, finns det ändå något inom mig, som får mig att känna ensamhet. Det är en sorg som jag burit på i några år. En sorg som får läka med tiden.
Vi har alla vår historia, alla våra tillfällen i livet som påverkat oss och alla har vi något vi håller extra kärt. Det jag håller kärt är åren på högstadiet. Då kände jag mig inte ensam. Det var två år av mitt liv, då jag verkligen kände gemenskap. Sexan och sjuan var en labyrint av tankar, utanförskap, pirr i magen och stunder i livet som jag aldrig stött på innan. I åttan började jag umgås med ett gäng killar i klassen. Aldrig har jag känt mig så omtyckt, aldrig tidigare. Två år av ren vänskap. Om den var äkta kan jag inte svara på. Ser man på resultatet var allt egentligen bara bluff. Ren och skär bluff från oss alla - ensamma själar som bildade en grupp. Men jag ser inte bara resultatet. Jag ser vägen dit, stunderna vi hade. Rasterna vi tillbringade tillsammans. Skratten vi delade. Hemligheterna vi tala om för varandra. De förtroenden som byggdes upp. Då allt var så rätt. När allt blev så fel. Jag minns dem alla, som om de var igår. Ändå känns den tiden så långt borta. Det var tre år sedan jag började åttan. Det var tre år sedan mitt liv fyllt av vänskap började. Det var ett år sedan allt det där tog slut. Det var ett år sedan jag påbörjade min ensamhet.
Det ligger så mycket bakom allt som är nu.


Jag, 2008-06-02.

Jag vill fortsätta minnas - för alltid.
Även om det gör ont.
Och även om det sårar.
Jag vill minnas.


Läsarnas Ord
Ord från: Karin

Svar: Haha, jag tror dock inte att många tycker han är snygg. I alla fall i min ålder. ;D Men du har rätt. Den är bara bra för han är snygg. Och du har också rätt i att Ica reklamerna är grymt sköna! :D

2010-08-22 @ 00:14:18
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/
Ord från: Karin

Svar: Ja, du kanske har rätt i det med ;D Jag har inte direkt gjort någon undersökning. Fast mina vänner verkar inte dela samma uppfattning som jag.

2010-08-22 @ 00:23:52
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/
Ord från: Karin

Svar: Ja, jag kanske får göra det. Hur många som tänder på män som är lika gammla som en pappor. Det blir nog ganska intressant.

2010-08-22 @ 00:28:05
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/
Ord från: Erica

Jag har också känt mycket ensamhet i livet. Långt ifrån roligt.

2010-08-22 @ 01:09:50
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Ord från: Tessie

Det gäller att landa i det som är nuet.

Att nu känns det jobbigt, eller nu känns det svårt eller ensamt. Landa i det, acceptera att så här är läget.. Det är okej att må så här och det är helt okej att sakna eller fälla några tårar.

Men man måste komma ihåg att det är lika viktigt att även landa i det som är bra, det som gör en lycklig och landa i det och tillåta det ske. Man måste hålla sig i nuet och allt vad det innebär, sorg, lycka, tankar m.m.



Du är värdefull <3

-kramar om-

2010-08-22 @ 08:33:19
URL: http://curves4all.wordpress.com/
Ord från: Anna

Kommer ihåg sjuan som för min del var väldigt jobbig :S men jag försöker lägga det bakom mig. Tiden läker alla sår, och på bästa sätt för nu kan jag tänka på alla jobbiga stunder då och vara totalt likgiltig, trots att jag då hade en stooor knut i magen.



Du skriver väldigt fint, klart man blir berörd, och du skriver dessutom om sånt som andra kan känna igen sig i (så man beörs ännu mer ;) )

kram!

2010-08-22 @ 09:05:17
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
Ord från: lovisa

sv: vad härligt:) då är du helsvensk?

2010-08-22 @ 09:38:32
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0