Enkelt kort

God kväll.
Hoppas att ni mår bra. Själv mår man sådär. Bättre än de senaste dagarna kan jag erkänna, men själen är fortfarande svag. Jag är svag. För jag är osäker. Och det är ju fel att vara osäker, eller hur... Egentligen inte, men man tillåts aldrig att vara svag.
Imorgon börjar jag skolan. Det är det som gnager. Någonting säger si, en annan känsla säger så. Jag försöker hålla mig lugn, men jag hanterar en känslostorm inombords. Den kombinationen är konstig. Jag är så lugn, ändå så full av känslor. Som om att läsa en roman om krig, men ändå inte påverkas av orden man just har läst. För det jag känner går inte att förklara. Jag önskar att jag visste konkret.

Ikväll har jag gjort ett kort (se bild). Det blev enkelt, väldigt enkelt. Dels beror det på mig, men också på att det mesta av mitt material finns ute på ön. Nu när datorn inte fungerar som den ska, gör jag en del kort. Är ni intresserade hittar ni resultaten i Jasmine's Kortmakeri.

Det blir till att gå och lägga sig tidigt idag. Skolan börjar ju imorgon. Och jag behöver sova. Det konstaterade jag, när jag vid fem-tiden somnade på sängen.

Hoppas att ni också kan sova gott i natt. Jag ska försöka hinna med en uppdatering imorgon, innan jag tar bussen.
God natt.


Läsarnas Ord
Ord från: F R I D A-what it's like to be me

-tack så hemskt mycket, det värmer..<3

2010-08-18 @ 22:10:17
URL: http://fridamarklind.blogg.se/
Ord från: Amanda

Alla måste vara osäkra ibland, mer eller mindre det spelar ingen roll. För om vi inte var osäkra hade vi ju inte märkt när vi var säkra och hade inte kunnat njuta av det! :)



Kram

2010-08-18 @ 22:35:14
URL: http://gotonight.wordpress.com
Ord från: julia

Hej söta du! Jo, jag blev tipsad om jobbet av en vän och ansökte i sista sekund på deras hemsida. Fyllde bara i ansökan och skrev ett personligt brev om varför just jag skulle få jobbet. Hoppas allt går bra imorgon!



Puss! <3

2010-08-18 @ 23:33:51
URL: http://stylebyjulia.blogg.se/
Ord från: Julia

Älskade vän.. jag hoppas att känslor och kropp ska bli sams, så att både själ och ben kommer gilla att gå till skolan. Jag tänker på dig <3 Och hur töntigt det än må låta så finns du i mina böner, inte för att tvinga mig på, utan för att det brukar bli så med folk jag bryr mig om <3

2010-08-18 @ 23:55:39
URL: http://lorissalovebomb.se

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0