Jobb kombinerat med festligheter

Datorn ute på ön fungerar fortfarande inte. Det är inte säkert att den kommer göra det någon gång under veckan. Den är ute på vift, för att så snart som möjligt bli återställd. Men ingenting är säkert. Därför är bloggen ganska off, men jag skriver när tillfälle ges.
Ni väntar med förväntan på att nya inlägg ska dyka upp här i bloggen. Jag hoppas - mer än ni kan ana - att det snart är som vanligt igen. Jag saknar att blogga.

Jobbar
gör jag lite smått. Nu när det inte kommer lika många gäster till caféet (högsäsongen är över), behövs det inte lika många bemannade arbetstimmar. När caféet är utan personal, står där istället en burk och representerar kassörskan. Jag tycker det är synd att det inte blir så många timmar per dag, men jag ser det också som något positivt. Kulturkalaset startar idag. I Göteborg hålls det under veckan gratiskonserter med kända och mindre märkbara artister. Dessutom är hela staden i gungning. Partystämningen är på topp! Det är inte svårt att fördriva tiden mitt i centrala Göteborg, när Kulturkalaset är i full gång. Har man tid över finns det alltid ett tält att inspireras av eller ett skådespel att ta del av. Så, istället för att jämra mig över datorn som är dum, åker jag in till stan och upplever spännande ting.

Ikväll ska jag och Rickard in tillsammans. Det är Stå-Upp vid halv åtta. Hur bra det är har jag ingen aning om (är egentligen inte intresserad av sånt heller), men tiden passar bra för en som ska upp och jobba dagen därpå. Sen är det ju alltid roligt att göra saker tillsammans med någon. Vi ska dock in till stan redan klockan sex. Jag som älskar dans vill gärna se Dansshowen nere vid kanalen.

Som sagt, jobb i kobination med festligheter.
Jag försöker hålla er uppdaterade så gott jag kan...


Läsarnas Ord
Ord från: Annika

Bra att du uppdaterar lite ibland ändå!

2010-08-10 @ 17:59:51
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Ord från: Emmie

sv: jag har varit på semester och därmed inte svarat på din kommentar tyvärr :( Men nu är jag tillbaka. :) allt väl med dig idag? :)

2010-08-10 @ 18:50:36
URL: http://emmiev.blogg.se/
Ord från: Julia

ja, haha, det ska fortfarande vara det. Den andra skulle inte ens vara en megaseriös blogg, jag skulle bara ha någonstans att skriva av mig inför mitt grönare liv. Erik är så insatt i ekologi och så, så nu tänkte jag att jag skulle lära mig också. Med den bloggen är det svårare att fuska ;)



Dina kommentarer är jättebra! Jag ska försöka komma igång mer och mer med lorissalovebomb igen, men just nu har jag så sjukt lite att skriva om, haha :P



Men det är kul att skriva. Går det åt skogen igen så fortsätter jag med bara lorissalovebomb helt enkelt :)

2010-08-10 @ 19:40:58
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: Tessie

Svar:

Jaaa, det var lite synd att dom var slut. Men har tänkt efter lite, köpte ett par vinter skor där förut och på dom gick klacken sönder på med, så jag ska nog låta bli köpa skor där. Fick ju iaf pengarna tillbaka, så jag hittar säkert nått i stockholm :)

2010-08-10 @ 20:00:14
URL: http://curves4all.wordpress.com
Ord från: Erica

hoppas att du kan blogga som vanligt snart igen! <3

2010-08-10 @ 22:36:45
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Ord från: LOWA - En musikblogg

Sv: tackar! :D

vad gillar du för kläder då? :)

2010-08-10 @ 23:01:15
URL: http://musiklowa.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0