Kulturkalaset - Onsdag & Torsdag

Hej Kära läsare!
Jag är hemma hos Rickard. Åkte hit efter att ha varit inne på Kulturkalaset ikväll. Mer om det får ni läsa imorgon. Nu tänkte jag skriva om min onsdag och torsdag. Detta för att ni ska få lite struktion på i vilken ordning mitt liv tar sig. Det är ju inte enkelt att läsa en blogg som växlar mellan olika tidpunkter - speciellt om bloggaren inte skriver varje dag. Så, här kommer ett inlägg om onsdagen och torsdagen.


(Onsdag) Jag åkte som tidigare nämnt in till stan i onsdags, för att uppleva några delar av Kulturkalaset. Kan säga att allt var rätt värdelöst. Stand-Up nere på Kanaltorget var inte alls bra. De försökte, det gjorde de. Men taket lyfte absolut inte. Det hela var egentligen ganska absurt.
The Deadly Gentlemen var inte heller bra. Inte som jag hade tänkt mig (vilket stod i programmet), men jag kan inte påstå att jag blev glatt överraskad. Snarare tvärtom. Det var inte alls min typ av musik.
Onsdagen var alltså misslyckad.

(Torsdag) Det blev inget Amanda Jensen för min del. Hon uppträdde igår (torsdag) på Götaplatsen. Efter henne spelade Teddyberas. Det var på grund av dem konserterna, som jag från första början belsutade mig för att åka in till stan.


Timo Räisänen

Att ha stressat som en dåre från jobbet, kommit hem och sen tagit båten trettioen minuter efter att jag cyklade från jobbet, det tycker jag var starkt jobbat. Jag var i stan vid halv fyra. Jag tog mig bort till Storans Parkering, där jag lyssnade på P3 SommarSenssison. Timo Räisänen gästade programmet (som för övrigt sänds på P3 imorgon lördag klockan 12.03). Den timmen av underhållning blev jag glatt överraskad av. Jag vet att en av mina (gamla, före detta) vänner lyssnar på honom. Jag antog att det var något alternativt. Något som inte föll mig i smaken. Jag tänkte mig Håkan Hellström. Men ack, så fel jag hade! Timo var ju inte ens i närheten! Vilket drag!! Det var verkligen en lyckad konsert. Folk i alla åldrar var där. Unga tjejer från högstadiet stod framme vid scenen och skrek. Jag stod längre bak och bredvid mig stod vuxna människor i åldrar upp emot femtio. Väldigt roligt!
Efter att ha varit och upplevt P3, gick jag bort till Bältespännarparken. Där målade jag min egen tygkasse. Det tog sin tid att måla, men också kön drog ut på tiden. Jag missade därför Oskar Linnros (och tur var väl det, för jag hörde att det var väldigt mycket folk på hans konsert). Någon middag behövde jag få i mig, däför gick jag bort till ett av stånden. Där köpte jag våfflor i form av korvar. Chokladsås på det. Mums!


Min middag: våfflor i form av korvar - med chokladsås på!

Där satt jag, mätt och belåten, och jag var just det; belåten. Jag hade ingen alls lust att sitta och vänta en och en halv timma på att Amanda Jensen skulle börja sin konsert. Jag kände inte för att försöka fördriva tiden jag hade framför mig. Jag hade ingen lust. Jag åkte hellre hem. Och det var precis vad jag gjorde. Jag kollade tidtabellen och såg att jag skulle hinna med bussen. Istället för att vara hemma vid midnatt, som jag först hade planerat, var jag istället hemma strax innan åtta. Det blev en skön kväll hemma tillsammans med mitt pussel. Parentes: Det är nästan klart. Nu när datorn inte fungerar, sitter jag gärna där och klurar. Slutparentes.

Lyckad blev också denna kväll. Den får ni läsa om imorgon. Då ska jag också publicera inlägg om ensamhet.
Sov gott!




Läsarnas Ord
Ord från: Anonym

Tack sötnos, du är vacker <3

2010-08-14 @ 00:44:07
URL: http://conler.se
Ord från: Motorcykeltjejen

Roligt att titta på lite band som spelar! Amanda och Teddybears är i´himla bra!! =)



Händer annars för kuligt i helgen?

Kramar

2010-08-14 @ 09:20:26
URL: http://nakenhunden.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0