Kurserna är nu på nästa nivå

Skolan har kommit igång ordentligt. Det var bra pang på redan första dagen. Nitton sidor till nästa dag, det är väl rimligt? Haha, vi har som sagt kommit in i rutinerna. Också Mattekursen flyter på. Som jag nämnde tidigare i veckan tycker jag att Matte C är svårt. Kursen går väldigt snabbt och det är många tal att göra varje lektion. Jag hinner inte med. Försökte vara duktig och jobba ikapp nu under rasten, men det sket sig. Jag var duktig, satte mig ner, gjorde tal och försökte. Men sen tar det stopp. Jag förstår inte uppgiften och då ger jag upp. Ibland (som idag till exempel) försöker jag ha självdisciplin och gå till nästa uppgift. Men det är svårt att göra så, när jag inte kan lösa de tre kommande talen på egen hand. Och det slår till psyket ganska rejält. Men jag försöker, jag ska försöka. Jag vill lyckas även detta år. Får kanske inte topp-betyg, men jag ska i alla fall vara nöjd med min insats. Det är det viktigaste.

Också spanskan har kommit igång. Idag hade vi första riktiga lektionen - och det med en ny lärare. Det var inte det lättaste. Hon pratade snabbt, drog de flesta instruktionerna på spanska och jag hade svårt att hänga med. Kunde inte låta bli att tycka synd om henne. Alla hennes lever (inklusive jag) satt som frågetecken och bara kollade på henne. Vi måste ha sett ut som idioter allihop. Men även spanskan kommer lösa sig. Bara man kommer in i det, försöker och gör sitt bästa så blir det bra.

Kurserna är nu på nästa nivå. Det är svårare, men jag ska försöka. Man ska inte ge upp. Det finns alltid möjligheter att nå sitt mål. Jag ska kämpa. Det tjänar jag på i slutändan.
Konstigt att man alltid ska ha en så positiv attityd i början av skolstarten. Den kommer säkert försvinna inom kort. Kanske finns den inte ens kvar nästa vecka. Haha, man kan vara så självgod. Det är väl konstigt att det alltid är så den första veckan efter sommarlovet.


Läsarnas Ord
Ord från: Croftsoft*

Tack så mycket, ska försöka krya på mej! ;)

Jag tycker nog oxå bäst om fotot i färg, gillar färger!



Vad tufft det låter i skolan! Jag skulle nog aldrig klara av att läsa matte C, tycker du är duktig som försöker!Håll modet uppe så ska du se att du lyckas! :)



Vad vill du bli efter gymnasiet då? :)

2010-08-26 @ 13:05:44
URL: http://croftsoft.blogg.se/
Ord från: Sanne

svar - tack :) oj, matte C! Jag klarade inte ens Matte B :p

2010-08-26 @ 13:31:05
URL: http://sannedinesen.blogg.se/
Ord från: Classy - ung blivande mamma!

Visst va den :) Jag mår bara bra jag med, gjort idag då?

2010-08-26 @ 14:12:50
URL: http://classys.blogg.se/
Ord från: Jonna

sv; Tack :) Det hoppas jag med ;p

2010-08-26 @ 14:37:16
URL: http://ionas.blogg.se/
Ord från: matilda(smilinggirls)

sv; skönt att veta att någon känner desamma, mna jag tror det är många som känner så :)

2010-08-26 @ 15:16:51
URL: http://smilinggirls.blogg.se/
Ord från: Frida l fplanting

SV: Åh, tack vad snäll du är :D hihi!!



Vad roligt! Du är ju jätteduktig på att göra kort. de är fina! Jag brukar göra lite kort ibland med :) När folk fyller och så. Det är roligt :)

2010-08-26 @ 16:05:09
URL: http://fplanting.blogg.se/
Ord från: Anna

Gud så kul att ingen av eleverna fattar vad läraren säger :D sitter och skrattar här för mig själv.



kram!

2010-08-26 @ 19:08:58
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
Ord från: Anniepie

Va duktig du är som kämpar på och har den inställningen till skolan! :) Matte C borde vara jättesvårt, jag klarade knappt matte A nu på gymnasiet! :P haha Hade ig på alla proven men sen fick jag G på nationella så då fick jag ett G i slutbetyg! ;) hihi Ha en bra kväll. Kramar!

2010-08-26 @ 20:50:57
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0