Mina sommarprojekt blev aldrig av

I början av sommaren skrev jag ett inlägg om mina planer för sommaren. Jag drömde om att skriva mycket, påbörja den idé som jag då hade fått. Idén var färsk och jag ägnade en eftermiddag åt att utforma historien. Tyvärr blev det inget av den idén efter det. Jag har inte ens börjat skriva. Minns knappt alla detaljer. Istället har jag under sommaren skrivit lite på min berättelse. Under kategorin "Nära Hjärtat" hittar ni utdrag ur det jag skrivit. Dock har jag inte kommit så värst långt på det dokumentet heller, man jag anser att det har sina förklaringar.
Mitt andra projekt under sommaren var att jag skulle föra över alla mina bästa bilder till skivor, för att helt säkert inte förlora dem. Hur har det gått med det? Det har inte hänt någonting alls! Jag har fört över några bilder till ett usb-minne, inget mer. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig i sommar. Jag har jobbat och mycket annat, därför har det inte blivit av. Helt enkelt. Eftersom datorn på ön inte riktigt varit sig lik, kanske det var lika bra att jag aldrig brände de där skivorna med bilder. Jag funderar på att istället köpa en extern hårddisk, vilket förmodligen blir lättare nu och även i framtiden.

Mina sommarprojekt blev aldrig av, tyvärr. Jag har gjort massa annat och antar därför att projekten inte har legat som prioritering nummer ett. Samtidigt ska jag glädjas över det jag faktiskt har gjort i sommar. Jag har jobbat ganska mycket, skrivit en hel del på min berättelse (efter förutsättningarna som är) och gjort en massa kort. Jag är faktiskt inte ledsen över att sommarens projekt rann ut i sanden. Det var nog bara positivt.


Läsarnas Ord
Ord från: IdaMaria-

Sv: Det värmde, tack för orden :) Och ja, man ska ju alltid försöka sträva mot att bli en bättre person. Kram

2010-08-21 @ 19:31:24
URL: http://lifeoftomorrow.blogg.se/
Ord från: linda - pictures, drawings, me

sv; ja det är jättekul, men jag kan inte heller rita en människa ur fantasin, jag ritar av foton då :) kram

2010-08-21 @ 19:35:08
URL: http://lindaaaa.blogg.se/
Ord från: viktoria

ok jo men så bra att de lugnar dig. :-( Ja de är riktigt kul med den beställningen och hon vart jätte nöjd när hon fick den idag :-) Kul att sälja kort på marknad. Grattis. PS. Vilken marknad? Kostnad för att stå där och hade du ngt bord du ställde upp dina kort då eller? Ok men kämpa på med försäljningen kram.

2010-08-21 @ 19:35:22
URL: http://viktoriahelena.blogg.se/
Ord från: linda - pictures, drawings, me

sv: tack så mycket! :D

2010-08-21 @ 19:44:01
URL: http://lindaaaa.blogg.se/
Ord från: ♥ Lizette

då var det inte bara mina projekt som gick åt fanders då. :)

2010-08-21 @ 19:53:08
URL: http://lizette.tk
Ord från: viktoria

kul att du tycker om stämplarna :-) kommer från ett kitt från panduro om ja ej mins fel? :-P haha* Ok ja men de var ju inte farligt dyrt, här hemma kostar det betydligt mer :-( så måste man dessutom ha sina egna bord osv. man hyr endast ytan liksom :P suck* Gick du + eller på marknaden då? kram*

2010-08-21 @ 20:30:35
URL: http://viktoriahelena.blogg.se/
Ord från: Frida

Sv: Tack så mycket! :)

2010-08-21 @ 20:52:58
URL: http://fridalautin.blogg.se/
Ord från: F R I D A-what it's like to be me

jag sa att det här skulle bli den bästa sommaren någonsin.. men det vart det inte, jag låg inne 98% av hela lovet..

2010-08-21 @ 21:40:47
URL: http://fridamarklind.blogg.se/
Ord från: Amanda

Jag hade också många mål. Alla gick åt skogen.

Men nu är det bara att skapa nya mål!



Kram

2010-08-21 @ 23:55:30
URL: http://gotonight.wordpress.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0