Tack alla läsare!

Första dagen i skolan. Det gick ganska bra. Ändå kändes allt så fel. Kan erkänna att det känns aningen bättre ikväll... Imorgon ska jag tillbaka till skolan. Det kommer gå bra, det vet jag. Och hur jag kan vara så säker på det, är för att jag har er läsare. Idag har jag verkligen fått så många fina ord från er. Inte bara mina närmaste vänner i bloggvärlden har kommenterat kärlek. Jag har också fått så mycket av andra läsare. Och det vill jag tacka er för. Ni ger mig hopp. Ni visar att ensam inte är ensam. Och jag blir röd, väldigt rörd.

Min dåliga uppdatering i början av augusti har berott på en ej fungerande dator. Jag har försökt ta igen det, genom att blogga som en dåre när jag väl har haft tid. Och det har gett resultat. De senaste dagarna har statistiken börjat närma sig nivån jag hade i början av sommaren. Bara idag har jag fått två nya följare via Bloglovin'. Det är inte dåligt. Min blogg är tydligen bra, det bevisar ni. Och jag skryter inte, jag är bara så himla glad. Ni gör mig lycklig med er respons. Fortsätt med det, för jag uppskattar det mer än ni kan ana. Jag tycker om er, det vill jag att ni ska veta. Tack.

Amanda, Anna, Anniepie, Annika, Erika, F R I D A-what it's like to be me, Josefin Staaf, Julia, Mia, Nenaa, R och Tessie. Speciellt tack till er!


Läsarnas Ord
Ord från: Julia

Haha nej det var inte direkt tjusigt. :P



Kul att höra att du får upp statistiken igen. Kram

2010-08-19 @ 22:24:32
URL: http://juliaelhag.blogg.se/
Ord från: Mia

Åh, jag gillar det verkligen, tycker att det är jättehäftigt, har alltid gillat att göra sådant men jag är inte alls lika duktig som du!! Abstrakt konst är fantastiskt, tycker jag. Ibland så mycket mer talande än realism. Kanske för att man kan läsa in vad man vill i konstverket!



Nja, jag tycker inte att jag lyckades så bra med "tuttarna" , btw tycker absolut inte att du verkar sexfixerad, klart att man ska kolla in det! hehe..



Jag tycker det är helt ok att välja att vara ensam, men jag hoppas inte att någon är dum mot dig! Det reagerar jag starkt på. INTE OK. Jobbigt det där med ensamheten, men visst är det fantastiskt att man kan skapa en slags gemenskap på nätet? Man deltar i något! Den finns många i virtuella världen (IRL med såklart!) som bryr sig om dig! Sov gott! Stor kram igen// Mia

2010-08-19 @ 23:16:52
URL: http://mysketches.blogg.se/
Ord från: Tessie

Tack själv gumman!! <3

2010-08-20 @ 07:27:19
URL: http://curves4all.wordpress.com
Ord från: Anniepie

Naww tack desamma! :D kram

2010-08-20 @ 10:20:28
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Ord från: F R I D A-what it's like to be me

tack själv! <3

2010-08-20 @ 12:16:35
URL: http://fridamarklind.blogg.se/
Ord från: Amanda

Tack du också. Jag älskar verkligen din blogg!



Massa kramar!

2010-08-21 @ 23:35:59
URL: http://gotonight.wordpress.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0