Utdrag; Det äkta vi hade var på avstånd.

"Jag saknar. Vad jag saknar. Jag saknar dig. Den vän som plötsligt försvann. Och med dig försvann förtroendet. Förtroendet för att äkta vänner består. Du var en äkta vän. Du var allt en äkta vän ska vara i mina ögon. Omtänksam, personlig, bra lyssnar, överraskande, kärleksfull, snäll, rolig, tankspridd, charmig, beredd att ta risker... Du var perfekt. Du var människa, precis som alla andra. Ändå, trots alla tecken på att du var precis som vem som helst, kunde jag inte låta bli att älska dig – just dig. Du var något speciellt. Du var speciell. Du var speciell för mig. För mig. Du var speciell. I alla fall för mig. I alla fall för mig. Du var äkta. Du var kärlek. Du var speciell. Du var min – men på avstånd. Jag älskade dig – men på avstånd. Du tog avstånd – men på avstånd. Allt var egentligen en romans, en förälskelse, en vänskap – men på avstånd. En hel relation uppbyggt på avstånd. Vi kom aldrig riktigt nära varandra. Alla de stunderna var bara falska. Det äkta vi hade var på avstånd."

Jag fortsätter skriva på det som en gång var jag. På det som har format mig till det jag är idag. Den jag är idag. Till den jag var och alltid vill förbli.


Läsarnas Ord
Ord från: Kimiees-Här kan du läsa om mitt skitroliga liv som tonåring i Eskilstuna.

vilken söt blogg du har! tycker det är så fint med matchanade färger, hade en liknande design förut :D kram

2010-08-30 @ 19:47:26
URL: http://kimiees.blogg.se/
Ord från: PAUSE

du skriver mkt bra :D

2010-08-30 @ 20:28:35
URL: http://www.finest.se/pause
Ord från: Julia

Du är så fantastiskt duktig!

2010-08-30 @ 20:42:09
URL: http://missferret.blogspot.com
Ord från: R

Även om det är mycket som händer i livet, som är jobbigt, så är det som du skriver - det formar än och även om jag gärna skulle radera lite av det jag har upplevt, så är jag på ett sätt ganska glad för att det har hänt just mig. Det har i slutändan oftast gjort mig starkare, även om det har tagit sin tid, men man måste låta sår läka så är det bara.

Så man får försöka se det positivt, men visst är det jobbigt att sakna någon också. En av mina bästa vänner dog för inte speciellt länge sedan, något jag inte har skrivit på bloggen eftersom det känts för privat, men sådant är jobbigt, men det blir saktare lättare.



Sv: Tack för att du tycker om mina kommentarer, men det är faktiskt bara du och en annan tjej som jag verkligen skriver långa kommentarer till. Eller kanske är ni tre stycken totalt, men det handlar mest om att jag pratar seriösa saker med er och det känns som att jag kanske kan hjälpa dig lite :)!



Det låter som en bra idé, det där med samlingsboxen, jag har inte sett mycket av den serien i början, när jag började titta hade det redan gått ett par säsonger.



Kram

2010-08-30 @ 21:04:01
URL: http://thenightslight.blogg.se/
Ord från: nicole

sv: usch ja , jag ska vara ledig imorgon eftersom jag inte får vara i köket om jag är förkyld! men man missar så mycket när man är borta ju



/Shoppaholly

2010-08-30 @ 22:13:03
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se/
Ord från: claudia

sv: ok den var fin! :)

2010-08-30 @ 22:19:08
URL: http://qlaudiia.blogg.se/
Ord från: jasmin

sv: det hoppas jag med :D

skönt att du blir bättre! kram

2010-08-31 @ 01:26:40
URL: http://jazii.blogg.se/
Ord från: Eleonore

Du skriver riktigt fint!



Har kikat in hos henne och hoppas på fler bra inlägg i fortsättningen nu :)

2010-08-31 @ 06:32:13
URL: http://fikamed.blogg.se/
Ord från: Jonna

sv; Tack! :)

2010-08-31 @ 06:39:29
URL: http://ionas.blogg.se/
Ord från: Tracy - BLOGGDESIGN!!

svar: sättet du skriver på! :D

2010-08-31 @ 07:05:25
URL: http://ghattas.blogg.se/
Ord från: Ruth Frida Marie

Åh, låter jobbigt det där. Jag lever själv i ett långdistansförhållande och som du säger, det går mycket ut på avstånd. Tråkigt men sant.



Sv: Åh, Lakrisal som är så gött! Jag är lite fanatisk angående det, dock är min pojkvän inte särskilt förtjust i det. Synd för honom, för jag tar alltid med mig minst tio rullar när jag åker och hälsar på honom, klarar mig inte utan att veta att jag har eller kan köpa. Och eftersom det inte går köpa är det lika bra att vara på den säkra sidan ;)



Ps: Härlig blogg, väldigt ärlig.

Kram!

2010-08-31 @ 08:15:11
URL: http://bubbennilsson.blogg.se/
Ord från: Anniepie

Jaa, visst är det onödigt! :P Okej så bra! :) Ska lägga till henne oxå i min sidokolumn tänkte jag! ha en bra dag vännen! :) Kramar!

2010-08-31 @ 09:57:46
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Ord från: Emma

SVAR: ja, det kan man säga. jag kommer inte bli helt återställd. det skrev jag i inlägget du kommenterade i. kommer ha känsliga fötter, inte kunna springa långa sträckor osv. sen kommer jag ha nedsatt rörlighet i minst den högra foten.



nu kan jag absolut inte leva normalt. är rullstolsbunden, får inte ens stå på fötterna än.



mina drömmar är att hålla på med hästar, och så kommer det bli också. :)



true blood.. varför tittar du inte i USA tempo?! det är ju så underbart! :D

2010-08-31 @ 12:02:38
URL: http://emmasol.blogg.se/
Ord från: tess

Åå man tackar så mycket glad man blir hihi.

fin blgg du har!

Hoppas att allt är bra med dig och solen lysser hos dig också :D

2010-08-31 @ 12:19:22
URL: http://cutetess.blogg.se/
Ord från: R

Sv: Jo, kanske är det så. Men tycker ändå att några av mina närmaste vänner som jag hade förra terminen kunde ha frågat efter mig, eller frågat min sambo igår när han var i skolan...men hur som helst, jag försöker att släppa det där nu.



Skönt att veta att jag hjälper dig, för det vill jag verkligen, det är skitjobbigt att känna sig ensam och det önskar jag att alla slapp.



Antagligen har jag inte hittat rätt, börjar bara bli rädd för att jag kanske inte har något som är riktigt rätt. Nåja, nu söker jag jobb och lägger energin på det. :)



Kram

2010-08-31 @ 13:08:50
URL: http://thenightslight.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0