Inte min grej

Hej!
Jag befinner mig i skolan. Egentligen har jag slutat, men har beslutat mig för att sitta kvar. Ett träningspass är inbokat klockan halv fem. Förra veckan var jag på det och då tyckte verkligen att passet var roligt. Jag ser fram emot att gå på Step 1 en andra gång med förhoppning om att jag kanske kan hänga med bättre. Det var ju så kul och ledaren var glad och positiv.
Det är inte min grej att sitta kvar i skolan och vänta. Vanligtvis tar jag första bästa vagn eller buss hem - utan att överväga något annat. Men idag blev det inte så. Jag försöker ändra mönstret, stressa ner och utnyttja tiden till fullo. Dessutom lockar ju träningspasset och det vill jag inte avboka. Och lata jag har inte självdisciplin att åka hem för att senare åka tillbaka till stan för att träna. Aldrig. Därför sitter jag lydigt kvar. Arbetet som ska vara klart på fredag har jag inte börjat med, därför känner jag att det kanske är dags att sätta fart. Jag kommer hinna. Förra casets slutuppgift skrev jag ju på två och en halv timma.

Ikväll åker jag hem till Rickard. Hörs då.


Läsarnas Ord
Ord från: Hannah

Svar: Jag är fortfarande sjuk så jag är hemma och pluggar ikapp =)

2010-12-01 @ 14:58:23
URL: http://hannahhale.blogg.se/
Ord från: Mimmi

duktigt att stanna kvar i skolan och vänta så många timmar innan träningen. men då hann du säkert få en del plugg gjort också :)



svar. haha aa, det var supermums! :)

2010-12-01 @ 16:23:19
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Ord från: Anonym

SV: Jag vet, hon är värsta söt. Har någon dött än föresten? :P

Vad duktig du är som orkar träna. :D

2010-12-01 @ 17:59:02
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Ord från: marie

vad roligt att du känner så! jag har ju lite mer erfarenhet av livet, jag är ju trots allt dubbelt så gammal :)

men var det inte bra att vara kvar på skolan då och komma iväg på passet!? sen att du känner dig förlyld nu är ju såklart inte bra. krya på dig nu!! och du det ser ut som om halsduken blir jättefin.

kram

2010-12-01 @ 20:26:25
URL: http://imfreetobeme.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0