Jag är trött på...

Jag är trött på skolan, på lärare som inte kan lära ut, på elever som inte visar hänsyn, som spelar tennis med en gitarr och som skriker ståendes på bordet. Jag är trött på att vara ambitiös, på att ställa upp och på att ständigt behöva prioritera. Jag är trött på mycket folk, på att ständigt ha någon i röven och på att ständigt försöka fly undan världen. Jag är trött på julklappar som aldrig blir köpta och som kräver alldeles för mycket liv av mig. Och jag är trött på att inte veta var jag hör hemma...


Läsarnas Ord
Ord från: Anniepie

Känner igen mig i detdär med att folk inte visar hänsyn, så himla störande så det finns inte! :( Och att vara ambitiös jämt men det är faktiskt bra för det lönar sig i slutendan endå! ;) Kramis

2010-12-15 @ 15:01:47
URL: http://www.metrobloggen.se/anniepie
Ord från: Eleonore

Det värsta hindret med ens utbildning är att ha lärare som inte lär ut på ett bra sätt tyvärr.

Ja hon är kanonduktig, en tjej som liksom du är trevlig att prata med också. :)

Vi får bli bättre på att ta till oss fina ord :)



Hoppas du har något gott att trösta dig med, det är du värd. Jag har varit på stan idag också och letat julklappar. Men hittade inte allt jag skulle ha, måste hinna köpa allt tills på fredag så jag kan skicka hem. Är alltid ute i sista minuten haha.

kram

2010-12-15 @ 17:33:20
URL: http://fikamed.blogg.se/
Ord från: M I M I

usch! alla har vi sånna perioder ibland :(

2010-12-15 @ 17:50:15
URL: http://mmmimi.blogg.se/
Ord från: Erika

Det är trist när folk inte visar hänsyn mot sina medmänniskor :/

Får du jullov som du kan vila upp dig på då?

2010-12-15 @ 19:20:43
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Rinki

Det är jättejobbigt att känna alla de där känslorna, jag vet eftersom jag har varit där själv. Många gånger känner jag att jag bara skulle vilja ge upp, släppa allting och inte bry mig om att vara den duktiga. Men på något sätt blir det aldrig av, vilket kanske är bra, vad vet jag. Önskar bara att jag vore mer självgående ibland...



Sv: Hehe, tack :) min klass på gymnasiet var faktiskt helt underbar, så det kändes inte vidare konstigt att ha glitter i håret då.



Jo, jag ska också börja lyssna lite på julmusik, men tror inte att det kommer att hjälpa så mycket. Här har det kommit upp lite pynt, men det känns inte riktigt rätt heller. Jag är van vid något annat.



Nej, det är klart att man inte behöver en högskoleutbildning för att lyckas, men just nu känns det verkligen som det och jag känner mig ganska så vilsen i världen på något sätt. Men det kommer nog att fixa sig. Tack så jättemycket för dina fina ord om mitt skrivande, det värmer verkligen!



Till min mamma ska jag ge en tröja (blus) som jag hittade på Lindex och till min vän köpte jag en typ av art liner (lite som en eyeliner) som man ska använda för att dekorera naglarna med. Såldes också på Lindex. :)



Idag har jag även fixat presenten till pappa och till min sambo. Så det är några kvar, men nu känns det rätt bra. Jag älskar att slå in julklappar, då känns det verkligen som jul!



Ja, det är klart att man kan skicka julkort ifall man bor tillsammans med någon. Däremot så bor jag hemma hos sambons mamma, även om hon inte är här så ofta så känns det ju som hennes lägenhet. Så känns lite konstigt att skicka kort härifrån. Förra året bodde jag ju i egen lägenhet, det kändes mer passande då!



Puss och Kram

2010-12-15 @ 19:37:52
URL: http://rhulth.wordpress.com
Ord från: eva

hej !! kikar bara in lite..håller med dig med all stress och allt..suck...julen är ju mer än såååå..stor kram från mig =)

2010-12-15 @ 19:43:37
URL: http://evapinglans.webblogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0