På språng

God morgon!
Det är en aningen stressad och snurrig Jasmine som skriver. Idag är det nämligen Annandag Jul, som ska firas hemma hos mormor och morfar. I morgon vid denna tid sitter jag på tåget till huvudstaden. Och innan dess ska jag ha hunnit packa en väska med innehåll från tre hem, plockat undan kortmakeriet som ligger framme och lätt dammar igen, firat jul med släkten på mammas sida, andats... Det låter kanske inte mycket, men allt tar sin tid. Och jag har mindre än tjugofyra timmar på mig. Hallå... Hjälp, någon? Planeringsmänniska som jag är, har jag självklart skrivit en packlista. Och självklart har jag stenkoll på hur jag vill att mina sista timmar i Göteborg detta år ska bli. Just det; vill. Det är ju känt att planer lätt går i kras och därför bör jag ha en reservplan - men det har jag inte. Jag tror bara på mig själv, på att jag kommer lyckas komma iväg till tåget i morgon bitti och då var någorlunda vacker. Och väskan, den måste jag ha med. Utan den blir det kaos... På språng allra minst. Och aningen, bara aningen, pressad.


Läsarnas Ord
Ord från: Eleonore

God jul! Hoppas din jul varit fin trots stressandet hit och dit. så såg mina jular med ut när jag bodde hemma. Hoppas resan upp till Sthlm går bra!



Va skoj, jag skickar ett sms så har vi varandras nummer sen och kan se om vi hittar något dag då båda kan ses :)

Kramar

2010-12-26 @ 10:01:33
URL: http://fikamed.blogg.se/
Ord från: marie

Jag får ångest av att packa så jag känner mig stressad för din skull fast jag inte kan göra nåt åt det. Men det kommer gå fint!



Mamma och pappa var här och fikade igår, annars blev det inte så mycket.

kram

2010-12-26 @ 11:30:40
URL: http://imfreetobeme.blogg.se/
Ord från: marie

nej det är ju inte alla som har mina packproblem :)



Ja det har inte varit här på jättelänge eftersom jag varit förkyld så länge så det var mysigt att de kunde komma och hälsa på igår.



kram

2010-12-26 @ 11:34:48
URL: http://imfreetobeme.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0