För 2 år sedan

Jag var fjorton år och han var nitton. Lilla jag hade fått kontakt med en äldre kille via Internet. Han var snäll, rolig och mycket omtänksam. Jag gillade honom. Det var för två år sedan som vi fick kontakt och strax därefter la jag till honom på Msn. Gud va nervös jag var! Jag hade gått och grubblat på det ett bra tag. Man hade ju hört om tjejer som blivit utnyttjade. Den här killen verkade ändå säker. Vi började chatta - mycket. I efterhand har han sagt att han saknade mig, när jag inte var inne. Den känslan är ömsesidig. Jag såg fram emot att få skriva till honom. Han och jag kunde prata, vi öppnade oss för varandra.
I mitten av våren -08 var det dags för honom att flytta. Det innebar att han inte hade Internet på en månad. Jag var ledsen för det, jag saknade honom. Och han saknade mig. Vilken överraskning det var, då han ringde och gratulerade mig på min födelsedag. Han ringde mig - bara sådär! Iiiih! Jag kan tänka tillbaka på den dagen och le inombords. Båttrafiken strejkade, så pappa hade fått åka in med ekan och hämta mig och min syster på fastlandet. Resan genom skärgården hade gått bra och jag och min syster skrattade som dårar. Och sen ringde han. Mitt i allt. Vi hade precis lagt till vid bryggan, då han ringer mig. Jag kan skriva i evighet om denna händelse, alla känslor, den lyckan...
En vecka innan jag skulle åka till England, fick han tillbaka sitt Internet och vi kunde chatta igen. Vi var så glada att vi kunde höras av oftare. Sms var inte det lättaste sättet att hålla kontakt på, men det var det vi hade fått klara oss på i en månads tid. Jag åkte till England och hörde av honom vid ett tillfälle. Till dem i England sa jag att jag kanske hade en kille på G. Då kunde jag ju inte ana vad som senare skulle ske.
Jag kom hem och vi började prata om att ses. Den åttonde i åttonde nollåtta, fick jag besök av en kille från Stockholm. Han kom med tåget, som anlände till Göteborg C klockan tre minuter i två. Där hade jag suttit och väntat länge. Jag ville ju absolut inte vara sen, nu när jag skulle få ett så välkomnat besök.
Han var hos mig den helgen. Jag vill inte glömma de fina minnena jag har från den tiden. Han åkte hem den 10 augusti. Det var då vi blev ihop, jag och Rickard.


Läsarnas Ord
Ord från: Stephanie

Jo jag har sett den men det var ett tag sen så jag minns inte så mycket ^^

Ja det ska bli kul att se Alice .D

2010-02-23 @ 17:56:05
URL: http://ascended.blogg.se/
Ord från: Prinzessin

Arrrg. läste din komentar omj Alice i underlandet och jag måste säga en sak. Det finns inga häxor i den historien. Det finns däremot en vit dam, eller vit drottning. Som i schack för i boken Alice i spegellandet så träffar hon på både den röda och vita damen när det ska spelas ett gigantiskt parti schack. Så snälla, snälla läs böckerna, helst på engelska. Det är fantastiska historier, även om de är för barn.

2010-02-23 @ 18:24:23
URL: http://prinzessin.blogg.se/
Ord från: Alexandra

How cute!

2010-02-23 @ 18:33:04
URL: http://phose.blogg.se/
Ord från: mona.

sv: tack så mycket! ska tänka på det där med designen :) nu vet jag inte om du läser min blogg men jag ska endå försöka blogga om allt! :) kram kram.

2010-02-23 @ 19:03:11
URL: http://monasofiegharabi.blogg.se/
Ord från: Erika

Vad kul att läsa er historia =)

2010-02-23 @ 19:22:39
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: NATALIE

Sv: Oj det kanske inte var så bra trots allt. Du borde bara stanna hemma med din älskling och mysa. Det är ingen ide att ens försöka ta sig fram ;) haha :D

2010-02-23 @ 19:35:53
URL: http://nnats.blogg.se/
Ord från: Tessie

Super mysig historia!!.. :) blev varm inombords för redan på dom första raderan förstod jag att det var Rickard.



Svar:

Tack så mycket! Jo jag har skrivit rätt mycket dikter. En del delar jag inte med mig av "öppet" har en sida på nätet där jag publicerar dom.



-kramar om-

2010-02-23 @ 19:39:09
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: tinaa

ah, sjukt sant! :)) läget då? :d

2010-02-23 @ 19:50:37
URL: http://missfakehair.blogg.se/
Ord från: Modekatt

Hehehe jo men i slutändan så e det vi tjejer som bestämmer det mesta vad gäller heminredning!:)



Åhh vilken romantisk historia!Blir så glad när jag läser om par som träffats genom internet & det har gått bra!

Det gjorde nämligen jag & min man också!

2010-02-23 @ 19:53:07
URL: http://modekatt.blogg.se/
Ord från: becka

va kul att höra hur ni träffades!! :D

2010-02-23 @ 22:34:54
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0