Lovpyssel

Ledighet innebär mycket tid och mycket tid innebär pyssel!
Det blev några kort under de dagarna jag var hemma.



 

Pyssla som är så roligt! Jag har hur mycket material som helst. Kreativitet är bara förnamnet. Jag känner mig som en riktig konstnär, när jag sitter där och skapar kort. Dock vet jag inte om det syns så bra på resultaten, men jag är nöjd.


Inspiration!

Jag fick sådan lust till inspiration att det under veckan också skapades ett litet kollage. Inget märkvärdigt alls. Kollade i en gammal postorderkatalog och noterade ett par vackra kvinnor. Tillsammans är man stark och snygg.


Läsarnas Ord
Ord från: Tessie

Roligt med tanke spel och pyssel!.. Det är nått som jag måste köpa på mig, pyssel alltså!! :)



svar: Alla händelser lägger man inte märke till, men det är just det som är grejen med hela "funderingen". Vi stressar allt för mycket i dagens samhälle, tänk vad mycket vi egentligen missar på grund av det. Sen är det självklart att man sänker tempot och ser allt det vackra.. Men jag tycker budskapet i just den grejen har en poäng. :)



Jag är ju en rocker tjej själv sångerska så klart jag gillade dom :) Har tyckt att alla deltävlingar i år har vart rätt illa faktiskt. Men som sagt, det var ett gäng år sen jag såg melodifestivalen sist tänkte försökte hänga med i år.. men ja.. jag börjar ångra mig redan.. hehe.. -kram-

2010-02-21 @ 17:20:18
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Erika

Så himla fint!

2010-02-21 @ 17:40:22
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Tessie

Du har mail :p

2010-02-21 @ 17:45:42
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Erica

Svar: Nejdå, det tror jag inte. Själva poängen är ju liksom att vi människor ska ha relationer med varandra OCKSÅ. Bara för att vi älskar Gud och vill leva för Honom så betyder inte det att man stänger ute resten av världen. :)

Alltså, det där beror ju på vad det är för nånting också. Om jag ber om något och sen får det så känner jag inte alls något behov av att ta åt mig äran, utan då är jag bara tacksam. Går jag däremot ut med kameran och tar lite bilder så tar jag gärna åt mig äran ;) .. eller om jag har pluggat och sen får bra betyg så tar jag åt mig äran för det. Visst kan jag ju be för att det ska gå bra då jag pluggar t.ex. men det mesta är ändå upp till mig själv. Gud kan hjälpa mig att fokusera och vara diciplinerad t.ex. men det är ju jag som måste läsa alla sidor i boken och lägga ner tid på att lära mig.. :)



Vad fint du pysslar! :)

2010-02-21 @ 23:21:02
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Ord från: NATALIE

Sv: nej men gud!!! Då lider jag verkligen med dig. Nu känns det liksom bara som att alla vi stockholmare är instängda i våran egen stad och kommer ingenstans..



Jag kände inte heller mina tår eller lår när jag väntade på bussen som då aldrig kom.. :(

2010-02-22 @ 10:43:14
URL: http://nnats.blogg.se/
Ord från: Lina K

Otroligt fina kort!! =)

2010-02-25 @ 15:44:26
URL: http://eimk.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0