Melodifestivalen 2010 - Deltävling 2

I lördags sändes den andra deltävlingen av årets Melodifestival. Kvällen tillbringade jag och Rickard hemma hos vår vän Linus och hans familj. Mycket trevligt.
Jag kan inte vara annat än besviken. Årets bidrag är inte speciellt bra. Låtarna är rent ut sagt dåliga. Inget vettigt alls. Vi kommer absolut inte toppa listan i Europa, om vi skickar ett av bidragen som gått vidare. Även andra deltävlingen var en besvikelse...

1. Eric Saade - "Manboy". Låt som fastnar på hjärnan, men inte en speciellt bra en. Slätstruken och ingen hit. Det värsta var slutet; då han stod under en dusch av vatten. Inte speciellt attraktivt. nej, tack. Min poäng: 3/10. Resultat: Till final!

2. Andra Generationen sjöng tillsammans Dogge låten "Hippare Hoppare". Nah, jag kan inte riktigt säga att detta är min största favorit. Jag minns inte ens hur låten gick... Min poäng: 2/10. Resultat: Utslagna.

3. Anna Maria Espinosa och den lugna låten "Innan alla ljusen brunnit ut". Lugnt, tråkigt och Nej, tack. Min poäng: 1/10. Resultat: Utslagen.

4. Highlights & Mist med låten "Come And Get Me Now". Vilken besvikelse. Mist deltog ju inte mer än som körande bakom dansbandet Highligts sångare. Och på tal om sångaren... Hemskt! Så överdrivet, osexigt och... Jag är helt paff. Hur kan han stå och förödmjuka sig själv så inför hela svenska folket. Jag skäms över honom. Min poäng: 1. Resultat: Utslagna.


Bidrag nummer fyra.


5. Pauline sjöng låten "Sucker For Love". Helt okej. annorlunda. Dock något man hört förut, men som inte lyckats toppa listorna. Gillade att hennes framträdande inte var som alla andras. Min poäng: 4/10. Resultat: Andra Chansen.

6. Andreas Johnson med bidraget "We Can Work It Out". Inte det bästa av hans framträdande i Melodifestivalen, men ändå okej. Jag gillar honom i vanliga fall, men i lördags måste jag erkänna att hans bidrag var rätt segt. Min poäng: 6. resultat: Till final!

7. Kalle Moraeus & Orsa Spelmän med det härliga framförandet av "Underbart". Det var sådan glädje i deras låt och i deras närvaro på scenen. Lite inspirerat av Nordman tänker jag. Dock hade sångaren inte världens bästa röst, men det var lite charmigt tillsammans med all glädje. Min poäng: 5. Resultat: Andra Chansen.

8. Det var synd att Hanna Lindblad och hennes bidrag "Manipulated" inte gick så långt. Jag gillade låten. Det var fart och fläkt och ett häftigt framträdande. Jag gillade den. Bästa bidraget i deltävling två enligt mig. Min poäng: 9. Resultat: Utslagen.

Som sagt; jag är besviken.
Hur tycker ni att andra deltävlingen av Melodifestivalen var?


Läsarnas Ord
Ord från: Tessie

Svar: bra du känner dig omtyckt, för det är du från min sida!!! och det är helt okej att du kollar bilderna senare, inga problem alls. Några har jag tagit, dom utomhus iaf, sen ser du vilka jag tagit annars, sen har Jonas tagit ett gäng med!! :) Alla bilder ligger inte ute tog dom jag gillade mest annars hade det blivit så mååånga!!



Jag håller med dig om melodifestivalen. Jag blev otroligt besviken, tittar inte längre på det men i lördags blev det. Jätte tråkigt att man ska bli besviken!!.. Tycker att Pauline var ok iaf!! Annars var det mycket skit, och mycket falska toner!! :/

2010-02-15 @ 16:02:32
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0