Paus från livet

Lov är inte bara sovmorgon, slappande och lathet. Det är också dagar då man får tid att tänka, komma ifrån och känna det man inte hinner känna i vardagsstressen. Jag kan inte låta bli att tänka på skolan, hur skönt det är att slippa vara där den här veckan. Jag behöver en paus - en paus från livet. Det känns som att jag är ute på fruset vatten, på is som kan spricka när som helst. Jag har inte längre kontroll över min omgivning. Jag går i en värld där jag inte syns, där jag ständigt känner obehag och där jag känner mig vilsen.
Kanske är vilsenheten bara en del av att vara tonåring? Det kan vara så, men jag är inte säker på det. Den vilsna känslan jag bär inom mig, är jag övertygad om att även en vuxen människa kan känna. Det är en blandning av utanförskap, förvirring, passiv delaktighet och falska leenden. Lilla jag har inte längre koll på den stora värld vi lever vi. Lilla jag vill inte vara i verkligheten. Lilla jag vill vara på min ö - i evighet.

Jag försöker bota min vilsna själv med en paus från livet.


Läsarnas Ord
Ord från: Tessie

Det är viktigt att stanna upp i livet, varva ner.. ta några steg tillbaka och betrakta allt som händer. Jag vet att du kommer hitta tillbaka. Världen och samhället är en vilsen plats att befinna sig i. Men kom ihåg att du inte är ensam i din vilsen-het.. -tar din hand-



Svar: Jag blir glad när du säger så, att du blir glad att jag kommenterar och att det ger dig motivation att fortsätta skriva. :) Tack så mycket för dom fina kommentarer du skriver till mig med. Kan säga som så att det gör inget om du skriver alla kommentarer i samma inlägg, slipper du göra många olika!! :)



Det är väl därför mina blir så långa, hoppas det är okej!?...



Jag hoppas med på att jag och Jonas ses snart igen, jag saknar honom otroligt mycket. Just nu finns det inget nytt datum, men om någon dag har vi nog hittat ett i mars som passar.. (ooooooj, blev långt detta!!)

2010-02-15 @ 19:58:31
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Tessie

Svar: så skönt att mina kommentarer kan lindra och smörja det som gör ont, lite iaf!! Det värmer för mig. Så bra att jag kan skriva hur långt jag vill, för i bland skriver jag bara och sedan upptäcker jag att de blivit lite väl lååååångt! (A)



Du får kommentera precis hur du vill, när du vill och var du vill inne på min blogg. Bara roligt att någon gör det.



Jaaa, det är så sant som du säger. Bara man har ett datum så känns väntan lättare. Även om det kan vara ett gäng veckor tills nästa gång. Men då har man iaf ett utgångsläge att gå i från och börja räkna neråt! -Kramizar-

2010-02-15 @ 20:17:33
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/
Ord från: Tessie

Svar: roligt du gillade det inlägget. Jag tänkte det passade på det du skrivit här.. Att lyssna på sina känslor och låta dom få utlopp.. INTE stänga in dom och lägga locket på.. Det kommer senare bara göra saker svårare!! <3 -kramar-

2010-02-15 @ 21:39:32
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0