Västtrafik förstör liv.

Mamma har många gånger tagit kontakt med Västtrafik angående att bussen alltid svänger ut olämpligt. Efter att bussen stannat på hållplatsen ska den vidare, över två filer för att sedan svänga. Det är farligt att köra där, men Västtrafik har tydligen inte tagit åt sig av varningen. Idag fick det sina konsekvenser, då mamma blev påkörd. Bussen svängde ut, mamma tutade, bussen tutade och mamma var tvungen att bromsa. (Det är konstigt att Västtrafik inte visar respekt i trafiken. Samtidigt är jag inte förvånad.) Bilen bakom mamma hann inte bromsa och körde därför in i mammas bil. Lyckligtvis blev ingen skadad. Mamma blev så klart skärrad, men fick inga fysiska skador. Anders (mammas pojkvän) kom direkt hem till ss och tog hand om mamma. Tack för det.
Själv blev jag väldigt orolig, när jag fick smset av Rickard. Det kan tyckas att det inte var speciellt bra av honom att meddela mig det, men jag är glad att han gjorde det. När jag såg hans meddelande ringde jag honom direkt. Jag grät, jag var chockad. Sen blev jag arg, så fruktansvärt rasande. Det är ju helt sjukt att Västtrafik ska förstöra så mycket. Inte bara det att de göra så att elever får underkänt i gymnasiekurser. De ska dessutom nästan ta död på folk. Denna gång hade de tur, men nästa gång kanske skadan blir mer allvarlig.

Egentligen är det Göteborgs Spårvägar som har ansvaret. Trots det vill jag skylla på Västtrafik.
De gör så många fel; förseningar, krångliga resvägar och chaufförer som inte kan köra. Allt kanske inte beror på Västtrafik, men det är fortfarande det företaget som är chef över Göteborgs Spårvägar. Att de inte förstå faran i att riva en så dålig verksamhet.

Västtrafik förstör liv.


Läsarnas Ord
Ord från: Erica

Svar: Då du säger överdriver, menar du typ som i sekter då kanske!? Människor som till exempel lurar folk till att tro och sen utövar en viss kontroll över dem, eller muslimer som är självmordsbombare!?

Jag ser inget problem med att leva efter ett samhälles regler, moral och kultur så länge det inte är något som går emot min tro, för då kommer tron alltid först. Annars så står det faktiskt också i Bibeln att vi ska underordna oss överheten (de som bestämmer i samhället). Går det emot något i Bibeln så ska man ju inte göra det, men annars är det vår skyldighet att göra det. :)



Vad hemskt! :/

En fråga bara. På vilket sätt är de ansvariga för att elever får IG i gymnasiekurser!? (Förstod inte riktigt den delen...)

2010-02-26 @ 13:17:20
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Ord från: Haedil *HUMOR BLOGG*

vsg :))

det du skriver är intressant att läsa :))

allt bra? :))

2010-02-26 @ 15:55:03
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Ord från: Haedil *HUMOR BLOGG*

hmmm, sen i onsdags :))

2010-02-26 @ 17:04:39
URL: http://crazyhumor.blogg.se/
Ord från: Erika

Men fy så läskigt hur de kör! Stackars din mamma, tur att det gick bra.



Kram!

2010-02-26 @ 20:41:17
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Emma

oj, tycker du de? Tack så himla mycket! :D



Svara gärna på dagens fråga som jag har nu i bloggen :) "Om du fick ge en kändis - vem som helst

en käftsmäll, vem skulle det ha varit och varför?" :)



Puss!

2010-02-26 @ 21:10:28
URL: http://emmaeriicajwonderland.webblogg.se/
Ord från: Nenaa

Tur att det gick bra...!

Shit, så allvarligt trodde jag inte deras problev mar... ;'s

Kram

2010-02-26 @ 21:45:21
URL: http://maryjethandsome.blogg.se/
Ord från: Pipen

Förseningar kan man ju inte alltid rå för, hellre att de kör långsamt och blir försenande än kör för fort på hala vägar typ, men att de sen inte kan bete sig som folk i trafiken är ju bara galet... Hoppas du och din mamma återhämtar er :)

2010-02-26 @ 22:20:42
URL: http://pipig.blogg.se/
Ord från: Madeleine

Fin blogg! :)

2010-02-26 @ 22:34:08
URL: http://madeleineisme.blogg.se/
Ord från: becka

Men usch!! Men jösses... jag hatar att åka buss, nu kommer jag hata de ännu mer.. uschiamej. Hoppas din mamam mår bra nu!!



Sen vet jag inte om du vet om de, men bussar har alltid företräde (iallafall när de ska ut från busshållplatser.) men vet inte om de gäller i detta fallet, förstod inte riktigt hur han svängde. Men respekt ska man hursomhelst ha i trafiken TROTS att man har företräde.



Skulle behöva nån konkurrans till västtrafik tror jag. Vad bra de skulle bli då.



Kram

2010-02-26 @ 23:19:18
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/
Ord från: Tessie

Blir så irriterad när jag läser detta inlägg och det som ligger ovanför.. Att det ska vara så jävla svårt att sköta sitt jobb ordentligt!?... Tur att din mor inte råkade ut för nå mera allvarligt, de som hänt är tillräckligt allvarligt.



kram

2010-02-27 @ 11:24:28
URL: http://curvie-delicious.blogspot.com/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0