Det enda jag vet säkert

Efter att ha läst detta inlägg blev det väldigt tydligt för mig. Det enda jag vet säkert, är vad som finns i mitt hjärta. Inom mig finns sanningen, det som berättar vem jag är. Där går det inte att ljuga, för där inne finns jag. Det är så jag är och ingen kan påverka det. I mitt hjärta har jag gömt alla minnen, alla hemliga funderingar och alla känslor, som jag inte kan hantera.
En gång var jag olyckligt kär, men ingen förstod. Alla sa bara att det var patetiskt, att jag inte skulle bry mig om det. Men jag var kär, jag tyckte så mycket om honom. Han betydde så mycket för mig. Han hjälpte mig, så som ingen annan någonsin hade gjort förut. Det var han som krävde att jag berättade sanningen. Han visste när någonting var fel. Jag kunde inte dölja något för honom. Han slängde alltid ut kroken, men drog snabbt den till sig, då jag kom för nära. Det var som ett spel och det ledde för långt. Jag blev helt galen, som besatt av honom. Jag följde varje steg han tog. Jag gjorde allt för att han skulle se mig. Jag ändrade stil, för att jag kanske skulle bli mer lämplig för honom. Mina tankar försökte jag omvandla, så att jag skulle tänka som han. Allt var patetiskt, men jag ångrar ingenting.
Ni behöver inte bli rädda. Jag vet vad jag gjorde för fel och jag vet att det inte kommer att hända igen. Jag var ung och naiv. Idag är jag fortfarande ung, men jag tänker efter. Jag försöker se hur verkligheten är.... vilket skrämmer mig. Verkligheten kan man inte styra över, man vet inte vad som kommer att hända. Det som finns i mitt hjärta kan jag inte heller styra över, men jag vet i alla fall vad jag har där inne. I mitt hjärta finns det som betyder mest för mig; platser, personer, tankar och känslor. Där inne finns det som ingen någonsin får röra. Jag har - precis som du - en skatt att bära på. Det är jag, det är min personlighet och jag älskar det jag har lyckats skapa mig; en underbar värld i mitt hjärta. Denna underbara värld är bara till för mig, för den finns i mitt hjärta. Verkligheten är inte ens i närheten. Verkligheten är bara en sten jämfört med min röda rubin.

Jasmine


Läsarnas Ord
Ord från: Erica

Så fint du har skrivit. ♥

2010-01-05 @ 13:36:57
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Ord från: a n n a

sv; haha, men visst är det så? man fastnar nästan direkt. underbart fina filmer som är bra gjorda. ska snart ha ett litet marathon tror jag :)

2010-01-05 @ 14:54:51
URL: http://asurvivor.blogg.se/
Ord från: Motorcykeltjejen

Fint du berättat, sorgligt men ändå fint!

Men det är inte Rickard du menar i detta inlägg?



Min nyår blev firad i Norrköping- mysigt var det!

Hur var det för er, nyår menar ja?

Kramar

2010-01-05 @ 15:48:05
URL: http://nakenhunden.blogg.se/
Ord från: L i n n e a s b l o g g ♥

svar: hehe jo, bara det är minusgrader får man klaga tycker jag :)

2010-01-05 @ 17:13:50
URL: http://linnealindblad.blogg.se/
Ord från: Julia

Tack för att du valt att kika in på min nya blogg!



Och jag brukar inbte tycka att kommentarer är olämpliga, så oroa dig inte för det. När du tycker att jag är en knäppis, skriv det! När du tycker att jag har fel, skriv det!



Som du märkt kommer mina inlägg ha en religiös ton, men jag är glad att se att de kan vara betydelsefulla för dem som inte tror också :)



När jag brottades med min identitet gjorde jag det i olika etapper. Först fick jag för mig att jag skulle bli gothare, vilket jag var i sexan och sjuan. Sedan bytte jag klass och kom till tro, men var fortfarande alldeles frö mån om att passa in och var verkligen INTE mig själv. Jag festade fast jag inte ville, skrattade åt saker jag inte roades av och så vidare... det har varit en lång kamp!



Massor med kramar, och jag är glad att du har funnit dig själv och att du är hel och sann!

2010-01-06 @ 13:37:19
URL: http://tankesmedja.blogg.se/
Ord från: a n n a

sv; ja precis. det är svårt att komma ihåg allt som händer i de första böckerna :) så det kan absolut vara värt det.

2010-01-06 @ 21:50:51
URL: http://asurvivor.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0