Glada känslor

Efter en kväll som representant på skolans Öppet Hus, var jag helt slut när jag kom hem. Den jobbiga föräldern mötte jag i slutet. Han frågade om precis allt! Jag kunde inte svara på alla frågor och lämnade istället över till en pedagog. Precis när jag tänkte gå till bussen, bad de om en rundtur. Jag visade skolan och fick sedan skynda mig till bussen. Som tur var hann jag, annars hade jag fått stå ut i kylan i en halvtimma. Brrr!

Jag hade ont i hela kroppen, när jag kom hem. Fötterna värkte, ryggen var öm och huvudet ville bara sova. Jag kände verkligen av min förkylning. Jag gick och la mig tidigt. Det känner jag av idag. Min inställning är positiv och jag är allmänt glad. Det är en skön känsla. Det blir mycket enklare att leva då.
Efter alla mina gånger jag har kommit försent till lektionen, valde jag att ta en buss tidigare idag - och den kom! Jag såg hur den vände bort i rondellen och sen körde in på hållplatsen. Den var tom. Kanske hade det hänt något med den andra bussen...? Inte vet jag, men jag ser det som en förbättring från Västtrafiks sida. Kanske har de tagit åt sig av mina tips, som jag gav dem för ett par år sedan. Man kan alltid hoppas. (a)

Det var en väldigt vacker morgon denna torsdag. Jag tog lite bilder på väg till skolan. Om jag hinner lovar jag att ladda upp dem här i bloggen under kvällen. Kikar ni in då också?


Läsarnas Ord
Ord från: Carolina

Jaaa, sol och snö :)

2010-01-28 @ 15:33:42
URL: http://caroflina.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0