Häxor


Bild från Google.

I vår värld finns det många som jag skulle vilja kalla för häxor. Ingen är perfekt, men man kan trots det visa sig mänsklig. Med häxa menar jag att man är så pass elak, att man inte förtjänar någon respekt eller uppmärksamhet. Häxor ska bli feer eller brännas på bål, så tycker jag. Alla kan vi ändra oss till det bättre. Om man försöker, då kommer man att lyckas. De som inte vill ändra sig och försöka bli en bättre människa, de ska brännas på bål. Om man inte har något intresse av att bli snäll, om man bara går runt och sårar människor, då tycker inte jag att man förtjänar det goda som livet har att erbjuda. Häxa bli till fe, eller möt eldens heta lågor.






Läsarnas Ord
Ord från: ALICIA

sv: tack!! :) Haha ja, det tar en jädra tid alltså.. Jag sitter och svarar på massa nu med, måste sluta skjuta upp det för nu har jag 5 sidor ;-) Men jag klagar inte, hellre det än inget lixom!

2010-01-15 @ 14:12:20
URL: http://unitedstyle.blogg.se/
Ord från: ALICIA

sv: Haha tack så jättemycket ;) Det är bara kul, blir ju glad för varenda en men det tar sin lilla tid att svara, dock är jag på sida 1 nu igen så det är skönt :)

2010-01-15 @ 15:04:49
URL: http://unitedstyle.blogg.se/
Ord från: P A M ♥

Sv: jadå, du har ju jättefina bilder så :D

2010-01-15 @ 16:45:58
URL: http://soetpam.blogg.se/
Ord från: Survivor

Jag lovar att säga till om jag tycker du skriver nå olämpligt. Jag har tagit mig igenom saker som en del människor bara skulle ge upp för. Men jag har en inre styrka. :) Jag har verkligen tur som har de.



Ja du, om ca 2 timmar kommer min älskling vara här. Det pirrar super mycket i kroppen, saknat honom så mycket. Vi ska i kväll i väg med ett gäng vänner på ett ställe och sjunga karaoke. (ja är sångerska). Sen på lördag firar vi 9 månader så då blir det att gå ut och äta kanske.. blir massa mys iaf! :) -kramar om och önskar en trevlig helg-

2010-01-15 @ 17:17:51
URL: http://keeponsurvivin.blogg.se/
Ord från: Leia ♥

Tack så mycket! =)

2010-01-16 @ 12:25:24
URL: http://leiabloggar.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0