Helg på fastlandet

Min älskade är sjuk och jag vill självklart vara hos honom. Det är is i hamnarna och vissa båtturer är inställda. Dessa faktorer har bidragit till att jag stannar hos mamma i helgen. Det känns tråkigt. Jag gillar att vara ute på ön. Jag känner mig trygg där. På ön samlar jag min kraft. Men nu är det som det är. Jag får försöka se det positivt. Alltid finns det något jag kan hitta på här på fastlandet. Imorgon slipper jag stressa och det är positivt. Rickard påstår att jag behöver ta det lugnt - och jag håller med honom. Jag stressar jämt och ständigt. Kanske är det bra för mig att varva ner lite, ta det lugnt.
Som sagt; en helg på fastlandet. Vi får se vad de närmaste dagarna har att erbjuda.

Natti!


Läsarnas Ord
Ord från: becka

svar : haha.. ne de har jag ioförsig inte. bara hennes karaktär jag inte gillar. i alla älskar alice alltså. annars känner jag henne självklart inte. ^^

2010-01-29 @ 11:50:56
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/
Ord från: Carolina

TACK så mycket ♥

2010-01-29 @ 11:55:43
URL: http://caroflina.blogg.se/
Ord från: Survivor

ja har maila dig.

2010-01-29 @ 12:19:33
URL: http://keeponsurvivin.blogg.se/
Ord från: Erica

Svar: Mm, tråkigt att det ska vara så. :(



Tråkigt att du inte kunde åka till honom. Men en fråga bara, alltså då du skriver att vissa båtturer är inställda, går det inte att ta sig fram alls då? Tänkte på människor som kanske måste till jobbet eller av någon anledning verkligen m å s t e dit?

2010-01-29 @ 21:51:54
URL: http://faithhopelove.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0