Utvecklad bloggerska



Jag har bloggat i över ett år. Det är inte speciellt länge, om man jämför med andra bloggare. Vissa har ju hållit på sedan 2006! Trots att jag inte har bloggat så länge, känner jag ändå att jag är en del av 'Bloggvärlden'. Jag känner mig delaktig och det trivs jag med. Samtidigt vill jag inte påstå att jag lever för allt som har med bloggar att göra. Istället skulle jag vilja formulera det som att jag tycker det är kul att läsa andras bloggar och självklart att blogga själv. Som många redan vet, är jag helt kär i min blogg! Jag hade inte haft något emot att bara få sitta och skriva i min blogg hela dagarna.
Under den period jag har bloggat, har det verkligen skett framsteg (och kanske också bakslag?). Om man läser de första inläggen jag skrev, ser man att de består av en härlig blandning. Jag skrev det jag kände för. Kategorier var inte viktigt, bara jag fick skriva. Om man fortsätter läsa min blogg, märker man att jag så smått började lära mig det här med kategorier. Varför skriva ett meterlångt inlägg om allt och ingenting, när man istället kunde skriva tre inlägg? Jag lärde mig att det var mycket roligare att ha det så. För det första blev det lättare för läsarna att hitta i bloggen. Det beror på att jag hade lättare för att kategorisera mina inlägg. Genom att gå in på andras bloggar fick jag (och får fortfarande) inspiration om hur jag vill ha det i min blogg. Idag är jag faktiskt riktigt nöjd med min blogg. Min lilla samling av texter är inte så välkänd, men det gör ingenting. Det tittar in lite folk då och då och det räcker för att jag ska fortsätta känna motivation till att skriva.
Kategorier har jag många, men jag trivs med det. Man hittar lätt det man söker och det är ordning och reda. Det finns säkert personer som gillar när bloggar är lite galna och lätta, men så vill inte jag ha det. Eftersom jag nu har haft den stora glädjen att få ha en egen blogg, tänker jag ta tillfället i akt och göra precis som jag vill. (Det är inte alltid man får det, eller hur?)

Jag älskar min blogg och dess innehåll, men det kanske inte du gör? Har du några synpunkter på bloggen? Eller kanske har du ett önskemål som du skulle vilja dela med dig av? Ge mig kritik och beröm! Tack.


Läsarnas Ord
Ord från: linda - pictures, drawings, me

sv: tusen tack! :D

2010-01-20 @ 17:39:42
URL: http://lindaaaa.blogg.se/
Ord från: Erika

Klart att man ska blogga som man vill.

Kör på i din bana, den är bra =)

2010-01-20 @ 18:52:00
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: becka

din blogg är super. lite för långa inlägg ibland, som jag inte alltid hinner läsa dessvärre, men jag försöker iallafall för vill inte missa nånting!:)

2010-01-20 @ 21:40:48
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/
Ord från: Erica

Jag gillar din blogg! <3

Och rent allmänt så tycker jag att det som är viktigast i en blogg är att man har det just så som man själv vill. För det som är viktigast är att man trivs med sin blogg.. :D



Kram!

2010-01-20 @ 21:50:56
URL: http://faithhopelove.blogg.se/
Ord från: Motorcykeltjejen

hahah...det stämmer så bra det du skriver, exakt så var det när jag började blogga oxå. Då skrev man verkligen om det man kände för nu är allt jag skriver uppdelat i olika kategorier! hehe..



Fast jag skriver väl fortfarande om sånt som jag är intresserad utav! =)



Å visst, jag blir oxå väldigt inspirerad utav andras bloggar men det hjälper oxå mig att kanske förbättra min egen blogg.

Något som är himla bra med bloggar är att man lär sig att skriva väldigt bra, man lär sig oxå att formulera en bra text! så egentligen är en blogg ganska positivt!



Jag gillar din blogg!



Ang. din kommentar så tror jag att jag aldrig har varit på Gotland...inte vad jag minns iaf. men skulle jätte gärna vilja åka dit, försöker tjata på min sambo..

Har du varit där?



Kramar

2010-01-20 @ 23:40:57
URL: http://nakenhunden.blogg.se/
Ord från: Julia

sv:

- vad kul att du har socionomfunderingar. Tjejen jag träffade på kören, Ellen, läste till socionom och trivdes jättebra. Jag tycker du ska lyssna på ditt hjärta och inte din mamma. Haha, det lät lite hemskt.. men du förstår kanske vad jag menar. Det är bara DU som vet vad DINA drömmar och DIN vilja ligger. Följ dessa <3



- Ja, jag gjorde det! Fast han sprang förstås iväg, men jag hann skrämma honom. Kanske vågar han inte komma tillbaka mer nu?



- Jag tycker din blogg är fantastisk och härligt allomfattande. Och det är nästan alltid en tanke i dina inlägg, sällan bara "idag har jag varit på skolan, shoppat och nu ska jag äta mat". Det är en härlig omväxling från mina klasskompisars bloggar ;)



KRAM <3

2010-01-21 @ 13:40:51
URL: http://tankesmedja.blogg.se/
Ord från: becka

haha, du är så himla gullig! Mitt i all kärleksballadgråtning så börjar jag småskratta av dina kommentarer.



det din pappa säger om magkänslan måste stämma! det ska jag ta till mig.

tack för att du finns :) vi måste ses snart. kramar!

2010-01-21 @ 15:52:16
URL: http://justoneblackangel.blogg.se/
Ord från: julia

fin blogg! är allt bra med dig? :D

2010-01-21 @ 17:28:14
URL: http://juliaottosson.blogg.se/
Ord från: Erika

Det var så lite så.



Hoppas att du har haft en fin dag!

2010-01-21 @ 18:36:58
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Ord från: Jannica

haha, jagvet, jag är strul... =(

2010-01-21 @ 18:50:15
URL: http://jannicatess.blogg.se/
Ord från: Mathilda

Svar: Tack! :D

Ja, visst blir man inspirerad?! :) Många fina bilder på den sidan!

2010-01-21 @ 19:18:56
URL: http://mathildas.blogg.se/
Ord från: Cecilia Sötnos

Fin blogg! Har du några planer inför helgen? :)

XX, Cecilia Sötnos.

2010-01-21 @ 21:16:08
URL: http://ceciliabremarks.blogg.

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0