Var fjärde buss är försenad



I dagens GöteborgsPosten kan man läsa om Västtrafik. Artikeln har fått rubriken 'Bussarna håller inte tidtabellen' och självklart intresserar detta mig. Inledningen till artikeln lyder följande:

Jag tycker det är helt underbart formulerat! Äntligen är det någon som spelar samma spel som mig. Det är just det; busschaufförerna kör när de har lust, inte när turen ska avgå. Detta gör mig så trött. De sköter ju inte sitt jobb! Hur ska man som resenär göra för att påverka? Ställer jag mig där framme och ber honom köra, så tror jag han skiter i det. Han har kanske inte lust att köra nu. Låter det inte knasigt - rent av töntigt?!

Det finns ännu en artikel från Gp: "Kollektivtrafiken ofta försenad". Här kan man läsa att var fjärde buss är försenad. Jag är inte förvånad. Så dåligt som Västtrafik sköter kollektivtrafiken är det inte konstigt att de inte har nått sitt mål. Kommer de någonsin göra det, om det fortsätter så här? Jag är skeptisk - som alltid, när det gäller Västtrafik. "Många bussar är gamla och slitna men även nya drabbas ofta av tekniska fel." Detta har jag varit med om allt för ofta. Det var i slutet av september förra året, som jag råkade ut för detta hemska öde. En timme (!) fick jag stå och vänta, för att bussen hade gått sönder. Det är dåligt. Man betalar en halv förmögenhet, men Västtrafik har ändå inte fungerade fordon. Skamligt!

Detta företag... Jag kan inte annat än sucka.


Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0