Behaglig dag på jobbet

Jag hann precis komma ner till jobbet, bli klar på utsidan och ta emot dagens första gäster, innan regnet började ösa ner. Fort gick det och blött blev det. De går molnen passerade dock ganska snabbt och på eftermiddagen klarnade det upp. Det blev till och med riktigt fint väder. Kvällen kommer bli fantastiskt fin, vilket gör mig glad. Jag ska nämligen ner till dansen ikväll.
Jag har sett fram emot kvällen under hela dagen. Kanske därför det har varit så lätt att jobba idag. Jag har inte haft överdrivet mycket att göra. Har försökt hålla ett bahagligt tempo under hela dagen. Gick mest runt och pysslade med det som behövdes göra, samtidigt som jag tog hand om de ganska få kunder som kom till caféet idag. Innan jag gick för dagen, förberedde jag inför imorgon. Det är ju skönt att slippa göra precis allt, det första man gör, när man kommer dagen efter.

Nu: god middag och naglarna ska målas.
Hörs senare!


Läsarnas Ord
Ord från: t a k a i ♥

svar:

jag vet :D jag har en massa serier som jag vill kolla igenom, men nu ska jag först kika klart friends, och sedan blir det nog true blood faktiskt :] vill veta om den är så bra som alla säger :o

2010-07-15 @ 19:11:16
URL: http://takai.blogg.se/
Ord från: Matilda

Jo men då förstår jag att de ställer till problem, Mysigt att åka till sthlm tycker jag :) Kram

2010-07-15 @ 19:37:13
URL: http://mollekindahl.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0