Dagen

Nu har jag äntligen tid och ro att sätta mig vid datorn. Jobbade till sex, cyklade hem, åt pannkakor och ärtsoppa till middag och tog sedan en snabb dusch. Så fort jag var klar, gick jag bort till kyrkan. Där hölls en konsert.

Jobbet
Det har gått bra på jobbet idag. Tempot har varit lugnt och jag har haft det bra. Värmen kändes påfrestande och därför blev det en glass här och var. Druckit har jag också varit noga med. Vill ju inte falla ihop mitt framför ögonen på en kund. Kylarna var ganska fulla, när jag kom till jobbet imorse. Jag fyllde på efterhand och det med en lugn i kroppen. Det var ingen direkt rusch under dagen. Visst kom det en del gäster mellan ett och tre, men inte så att det blev stressigt, inte alls.
Idag var min sista dag på jobbet, innan min ledighet tar fart. Från och med imorgon är jag ledig. Har en del saker för mig, bland annat resan till Stockholm. Innan jag gick för dagen, frågade min chef om jag kunde jobba söndagen den första augusti. Jag sa att jag helst föredrar att vara ledig då, eftersom jag stått på markanden dagen innan. Han var helt okej med det och sa att jag istället börjar jobba på måndagen istället. Han är snäll. Jag trivs och ser fram emot att få komma tillbaka till arbetet.

Konserten
En ung man var det som uppträdde i kyrkan. Han har bott (och bor kanske fortfarande) här ute på ön. Jag såg honom uppträda för några år sedan och tyckte redan då att han var duktig. Nu är han dock mycket bättre. Han går andra året på OperaHögskolan och det märks verkligen. Jag är så glad för hans skull, att han verkligen har tagit vara på sin dröm. Han kan helt säkert bli en världsstjärna en dag. Kyrkan var fullsatt (den är inte så stor). Tror att det var omkring hundra personer, när konserten började. Mycket bra, jag rös av förtjusning.

Nu är jag trött, så trött. Benen är trötta. Ryggen är trött och värker. Och huvudet vill helst vila för natten. Men nej, jag ska vara uppe några timmar till. Måste ju njuta av ledigheten, när jag kan. Det kommer en dag imorgon också. Förhoppningsvis är den inte så påfrestande, utan istället bara härlig.
Trevlig kväll!


Läsarnas Ord

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0