Jobbat tio till sex

En hel dag på jobbet - och jag kan tala om att det känns. Framför allt i benen och i huvudet. Men roligt har det varit, verkligen.
Jag vaknade med en oroväckande känsla. Magen värkte och jag tänkte massa suddigt. Jag var nervös, vilket kanske är förstårligt. Jag hade inte jobbat så många gånger innan, två för att vara exakt. Att jobba själv hade jag inte gjort innan, vilket fick mig att må illa. Nervös, det var jag minst sagt. Rickard var så himla söt och körde mig till båten. Älskar dig! Båtresan gick bra och det var min privata stund. Det var nämligen bara hem och vända, innan jag befann mig på caféet. Där var det tomt, endast en lapp hälsade mig välkommen till jobbet. På den stod det vad jag skulle göra. Jag satte igång direkt och min nervositet försvann i samma ögonblick. Hela dagen var jag igång! Det var som mest att göra runt lunch och sen under den tidiga eftermiddagen. Det tog på krafterna kan jag meddela. Vid fem gick de sista gästerna och kvar var bara jag, min arbetsgivare och hans bekanta. En timme senare gick jag från jobbet - efter en arbetsdag på åtta timmar! Jag går ut hårt, kan man verkligen säga. Håller du inte med?
Men jag har haft det roligt, det har jag. Imorgon ska jag också jobba, men börjar då en timme senare. Klockan elva noll noll, för att vara exakt. Kanske kan jag ta mig en liten sovmorgon. Det kan nog behövas, efter en så intensiv dag på jobbet.


Läsarnas Ord
Ord från: Jeanette

bra gjort:). Att göra det man är nervös för får en att växa hela tiden:)

2010-07-07 @ 22:02:15
URL: http://mrsjeanette.blogg.se/
Ord från: Erika

Kul att jobbdagen gick bra =)

2010-07-07 @ 22:43:34
URL: http://morgondimma.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0