Lämnar en trygg plats

Hem. Hem till verkligheten. Jag och Rickard ska ta bilen tillbaka hem. Hem till verkligheten. Någonting känns inte rätt. Någonting känns fel. Ledsamt, vemodigt, sorgset. Jag vill inte fara, jag vill vara kvar. Idag lämnar jag en trygg plats. En plats jag mår bra av att vara på. Så många minnen. Massa känslor. Alla tårar jag fällt här uppe. Alla gånger jag älskat med min Rickard. Alla de gånger jag tyckt att livet varit lätt - fast det har varit svårt. Här uppe mår jag alltid så bra. Det spelar ingen roll vad vi hittar på, bara jag får vara här.
Att vara i Stockholm betyder inte shopping, rundturer i stan och fullt planerad dag. Att vara i Stockholm betyder för mig kärlek, lycka, omtanke, familj, Rickard, minnen, en historia, distansförhållande, lyckligt slut. För min och Rickards hisoria har slutat lyckligt. Vi bor nu närmare varandra, distansförhållande finns inte längre. Vi har avslutat det kapitelet. Nu väntar en ny historia...
Jag och Rickard åker hem idag.



Läsarnas Ord
Ord från: Annika

Åååå din stackare!

2010-07-30 @ 10:58:56
URL: http://bringblingtoeverything.blogg.se/
Ord från: Elin

Sv; Jag förstår det!:)



Allt bra idaG?Kram

2010-07-30 @ 13:06:20
URL: http://fashionbyelin.blogg.se/
Ord från: LORISSALOVEBOMB

du är fantastisk. När jag ligger här ute i grönskan i stugan (2,5 mil från stan bara) och njuter av ljudet från vågorna så är det dig jag tänker på - önskar att jag fick dela det med dig. Det känns som att du, av alla mina kompisar, skulle uppskatta lugnet mest :)

2010-07-30 @ 18:12:40
URL: http://lorissalovebomb.se
Ord från: gotteochvi♥

sv; nej gud, jag tycker hon ser sliten ut!

2010-07-30 @ 20:47:56
URL: http://gotteochvi.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0