Ömma hälar

Idag har jag jobbat. Tredje riktiga dagen på jobbet. Egentligen femte, om man räknar med de dagarna jag jobbade tillsammans med någon av de andra tjejerna i caféet. Nu känns det verkligen som att jag har kommit in i arbetet ordentligt. Idag blev en lång dag, som jag förutspådde. Åtta timmar även idag - och jag har haft fullt upp. Sen klockan tre har jag haft att göra gång på gång. Anledningen till det var att det nu ikväll är uppträdande på caféet. Jag har alltså gjort tallrikar med mat, diskat, plockat undan, skurit grönsaker, tagit emot kunder... Fullt upp, som sagt! Men det har varit roligt, det har varit himla roligt. Jag tycker om att jobba på caféet. Det är spännande och massa nya upplevelser varje dag. Kunderna är för det mesta inte det samma (Det finns stamkunder, som kommer varje dag.) och man lär sig alltid något nytt av alla dessa människor. Vissa är mer pratglada än andra. Då får man sig en trevlig pratstund med dem. Vill en kund ha en specialbeställd rätt (exempelvis vegetarisk smörgås) fixar jag självklart det - och jag gör det med glädje. Det är verkligen en ära att få göra kunderna nöjda, känna att man är uppskattad. Sen vet jag också att min arbetsgivare uppskattar det jobbet jag gör. Jag gör inte mer än någon annan, jag menar inte så. Jag menar att jag alltid gör mitt bästa, jobbar och sätter min prägel på arbetsdagen. Jag tror han tycker om det.

Åtta timmar har jag som sagt jobbat idag. Lika många timmar som i onsdags. Kan tala om att jag är en aning (läs otroligt) öm i mina hälar. Det känns som att fettet under hälarna är intryckt i foten och att jag nu bara går på benknotorna. Inte så skönt, därför ska jag tillbringa kvällen i soffan. Klockan nio börjar filmen 'Nyckeln till frihet'. Pappa påstår att det är en otroligt bra film, så den ska vi se. Till det blir det mys, som alltid på fredagar (eller lördagar). Jag behöver få njuta av att vara hemma. Jag har ju inte varit hemma på hela dagen. Strax innan elva åkte jag hemifrån. Kom hem vid sju.
Det känns lite som att jag bara jobbar och jobbar. Bloggen blir tyvärr lidande av det. Imorgon är jag dock ledig. Söndag och måndag likaså. Kanske blir det jobb på tisdag, mer vet jag inte. På min lediga tid ska jag njuta av att vara tillsammans med familjen. Imorgon åker jag till Rickard. Söndag kväll är jag hemma hos mamma, eftersom vi på måndag morgon ska hämta L på flygplatsen. Hon kommer då hem från sin språkresa. Min saknade syster kommer hem snart.

Hoppas att ni får en trevlig kväll!


Läsarnas Ord
Ord från: Fotograf Sanna Hagman

vad äre för serie du gillar då? :D

jag har alla tio säsonger av vänner, alla säsonger av criminal minds och alla av förhäxad nu! haha och alla gossip girl med! (ja jag är en tönt)



ja, fast är van, jiobbar såhär varje helg så! =) haha

2010-07-09 @ 21:16:36
URL: http://sannalubyhagman.blogg.se/
Ord från: Elina

Nyckeln till frihet är en underbart bra film! :D

2010-07-09 @ 21:18:17
Ord från: Linnea

sv: De var jättegoda! Vad bra att det går bra att jobba! Nyckeln till frihet är riktigt bra!

2010-07-09 @ 22:42:59
URL: http://ehlskling.blogg.se/
Ord från: Jennie

skönt att du är ledig imorgon då :)



svar: härligt med en sån lycka!



TACK :)

2010-07-09 @ 23:24:11
URL: http://hallon8.blogg.se/
Ord från: Jasmine - ägare till RosaNatt

Svar till Elina:

Filmen 'Nyckeln till frihet' var verkligen underbar! Kolla gärna in recensionen jag har skrivit. :)

Kramar

2010-07-09 @ 23:48:25
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0