Regnig morgon

Jag tror inte att någon har missat det konstiga vädret som finns över Sverige. Ena dagen är det närmare trettio grader och strålande solsken. Dagen efter är det kraftigt regn. Idag är dagen efter. Det regnar. Hur det blir med jobb idag, det vet jag inte ännu. Beskedet jag fick från min arbetsgivare igår var följande; vid sol börjar jag klockan tio, regnar det börjar jag vid elva. Fick nyss ett sms från honom, med ett nytt besked. Han skulle iväg och handla och skickar ett sms till mig senare. Då ska jag ner och jobba. När det blir vet jag inte.
Visst kan det tyckas jobbigt att jag inte alltid får klara besked om när jag börjar och slutar, men det är ändå okej. Dessutom är det bra övning för mig, jag som är så otroligt inte spontan. Jag tror jag lär mig att man inte måste veta allt i förväg. Det får ta sin tid, beskedet får komma senare.
Kanske blir det en lugn morgon här hemma, innan jag åker iväg till jobbet. Jag ska njuta av att höra regnet smattra mot fönsterrutan, lyssna efter små ljud som tyder på att familjen runt omkring vaknar och njuta av ljudet av mopederna som sussar förbi nere vid vägen.

God morgon på dig!


Läsarnas Ord
Ord från: Yasmin

fin blogg .. tävling pågår i min blogg om du vill vara me

2010-07-15 @ 10:07:51
URL: http://krafteninommig.blogg.se/
Ord från: Yasmin

allt om jag ska vara ärlig

2010-07-15 @ 10:14:17
URL: http://krafteninommig.blogg.se/
Ord från: Liv

sv: vad kul! :)

2010-07-15 @ 11:06:17
URL: http://rickardsdotter.blogg.se/

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0