Citat ur "Persikosommar"

I början av veckan var jag optimist. "Självklart skulle jag kunna läsa ut boken på en vecka. Kanske skulle jag till och med hinna läsa två böcker?" Men ack, så fel det blev. Jag har läst en del, det har jag. Med inte ens till hälften har jag kommit. Och nu, när jag är hos mamma, finns det inte tid för läsning. Då ska jag ju istället göra kort. Kortmakeriet har redan uppdaterats sen jag kom hit och fler kort ska det bli!

Eftersom jag är så usel på att hålla mig till mitt mål och därför inte kan ge er en liten recension, bjuder jag här på ett citat ur boken Persikosommar..

”Livet passerade och Birde hade aldrig ens varit med på tåget. Hon var fast på stationen, medan människor som Murphy och Leeda faktiskt levde, rörde sig framåt och såg tillbaka på henne som om hon var någon slags utländsk spion.”


Läsarnas Ord
Ord från: agnes

tack så mycket, det hoppas jag också:)

2010-06-21 @ 09:31:27
URL: http://agneeees.blogg.se/
Ord från: Anna

Kommer ihåg att många i min klass läste den ett tag sen. Är den bra?

2010-06-21 @ 10:34:28
URL: http://annaanstensen.blogg.se/
Ord från: pauli♥

sv: hihi jaa jag älskar frukt!

2010-06-21 @ 10:48:09
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
Ord från: Amanda

Du får ta ett nytt dag med boken när du är hos din pappa igen om du har mer tid då? Det gäller att prioritera. Jag ska försöka läsa ut alla Sagan om ringen böckerna i sommar!



Svar:Okej, jo jag skulle också vilja resonera så. Hon har aldrig gjort mer pinsamma saker än andra föräldrar. Det har alltid varit så ändå. Det gick så långt att när jag va ca 11 slutade hon komma på mina skolavslutningar för att jag förbjöd henne. Hon har inte kommit på en ända sedan dess.



Tack :)

Kram <3

2010-06-21 @ 11:11:34
URL: http://gotonight.wordpress.com

Lämna ett avtryck...

Ditt Namn, tack:
På återseende?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Dina Ord:

Trackback
RSS 2.0